Hydroflow: magische waterontkalker.

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

Hydroflow: magische waterontkalker.

Berichtdoor Kristof » 03 jun 2017, 18:19

Hydroflow helpt bij hard water en kalkaanslag

Hydroflow lost problemen op die worden veroorzaakt door hard water in uw waterleiding, boiler, cv-installatie, ketel en huishoudelijke apparaten. Hydroflow biedt u een ecologisch verantwoorde, milieuvriendelijke oplossing zonder de samenstelling van het water te veranderen. De gepatenteerde techniek werkt zonder chemische toevoegingen, zouten, magneten of bijzondere poespas, maar maakt gebruik van een elektrisch signaal met wisselstroomfrequentie. De Hydroflow golvengenerator verandert de vorm van de kalkkristallen en zorgt er op die manier voor dat het vastzetten van kalk in leidingen en verwarmingselementen wordt voorkomen. De door Hydroflow uitgezonden wisselstroomfrequentie verandert de kalkstructuur van ronde vormen (die de eigenschap hebben zich vast te hechten) in langwerpige mineralenkristallen, die door de leidingen kunnen doorspoelen. Deze kristallen zijn overigens microscopisch klein en de gewijzigde kristalvorm heeft geen invloed op de smaak van het water. Dankzij Hydroflow wordt dure schade aan leidingen en apparaten voorkomen. Boilers, ketels en cv-installaties werken zonder kalkaanzet tot wel 30% efficiënter, waardoor u flink op onderhouds- en energiekosten bespaart. Ook heeft u 50 tot 70% minder schoonmaakmiddelen, wasmiddelen, zeep en shampoo nodig. Naast de besparingen op energie en geld is een van de belangrijkste voordelen bovendien dat u er vooral ook heel veel ergernissen en tijd mee bespaart. U hoeft niet langer uren te poetsen op roestvrijstalen oppervlakken, tegels en kranen en kunt in uw zwembad of vijver genieten van kraakhelder schoon water.

Natuurkundige achtergrond

De meeste leidingssystemen moeten elektrotechnisch als "open kringloop" worden beschouwd (waterleidingen zijn geen elektrische leidingen). Het zou doorgaans onpraktisch en duur zijn om een betrouwbare gesloten kringloop in een industrieel of particulier waterleidingnet te maken, om voor een optimale verspreiding van de spanning in het water te zorgen. Stroom werkt door de verplaatsing van electronen in een elekrische leiding - en dankzij onze techniek wordt het stroomsignaal in het water overgezet (stroom in het water, wil men mensen elektrocuteren!?). Dat werkt op de volgende wijze: (ter illustratie gebruiken we voor deze vergelijking een transformator in rustfase). Een transformator bestaat normaliter uit twee om een ferrietkern gewikkelde spoelen. De ferrietkern, die uit geperst ijzerstof bestaat, heeft daarbij als enige functie om het magnetische veld dat ontstaat te sturen. Stellen wij ons nu voor dat de tweede wikkeling uitsluitend uit een lus bestaat. Vervangen we de tweede lus door een waterleiding dan hebben hebben we nog altijd een transformator, maar met het effect dat er een elektrische spanning in het water geïnduceerd is (er worden hierdoor elektrische stromen opgewekt in het metaal van de leidingsbuis (levensgevaarlijk!) en de magnetische velden gaan niet door de buis als deze uit non-ferro metaal of kunststof is gemaakt). De waterleiding werkt als tweede spoel (niet waar, zie voorgaande commentaar). Dat is de basis voor de effectieve en gepatenteerde werkingswijze van alle Hydropath apparaten. Hydroflow zorgt er met een hoogfrequent signaal met toevallige onderbrekingen voor dat de electronen in het water permanent in beweging blijven (en dan?). Om voldoende stroming van electronen in een open stroomleiding te bereiken is het nodig om een hoogfrequente bron voor deze leiding aan te bieden. De frequentie moet hoog genoeg zijn om de verspreiding van het golfsignaal (men verward hier magnetische velden, opgewekt door spoelen, met magnetische golven, opgewekt door antennes => wat gebruikt men hier in feite?) in het hele leidingennet te garanderen (onmogelijk, water is geen geleider van magnetische velden zoals ijzer of ferriet). :? Hydroflow zorgt ervoor dat de electronen voortdurend in beweging blijven door permanent een hoogfrequent signaal met toevallige :shock: onderbrekingen in het water te brengen.

In technisch jargon heet dit een exponentieel afnemende sinusgolf. Deze signaalvorm geeft de ionen en partikels in het water een in verhouding sterke stoot krijgen (huh :shock: ).

De afbeelding toont de sinuscurve en de wisselende polariteit van de electronen in het geleidende water (en de leiding) bij maximale sterkte. De acceleratie wordt door het elektromagnetische veld opgewekt. Het elektrische deel van dit veld zorgt voor het ontstaan van clusters, die later als kristalistatie-kiemen (een niet bestaan begrip betreffend waterkalk) de vorming van kalksteenafzettingen voorkomen. Het pulserende electrische veld wordt in het water doorgegeven (niet waar, zie voorgaande commentaar). De Hydropath waterontharder induceert de pulserende wisselstroom in de stromingsrichting (waarom enkel in de stroomrichting?) van de waterleiding en verspreid het signaal voor- en achteruit in door de gehele leiding. Het apparaat werkt dus in beide richtingen: met de stroming mee en er tegenin (niet waar, zie voorgaande commentaar).

http://www.hydroflow.nl/hydroflow-technologie.html

Voor potentiële klanten die deze "technologie" wensen aan te kopen, een goede raad: koop het niet :!:

http://www.hydroflow.nl/ =>kwakapparaten verklaard met geleerd klinkende onzin.

Groeten
For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring.
Carl Sagan - RIP
http://www.carlsagan.com/
Avatar gebruiker
Kristof
 
Berichten: 345
Geregistreerd: 08 jan 2010, 16:58

Re: Hydroflow: magische waterontkalker.

Berichtdoor amateur » 05 jun 2017, 13:15

Hier zien we hoe zo'n ding eruit ziet:

http://www.hydroflow.nl/hydroflow-hs-38 ... arder.html

Als de waterleiding geen gesloten elektrische kring vormt kun je voor deze situatie het volgende vereenvoudigde elektrische vervangingsschema tekenen:

vervangschema.png
amateur
 
Berichten: 115
Geregistreerd: 15 mei 2017, 18:06

Re: Hydroflow: magische waterontkalker.

Berichtdoor amateur » 05 jun 2017, 14:50

Voor rekenaars:

Uitgaande van een vermogen van 10 Volt kan de spanning in het leidingsysteem bestaat met de volgende formule worden berekend:
[sin((60/375)*90)]*10 = 2.49V

Er bestaat dus een spanningsverschil van 2,49 V tussen de uiteinden van het netwerk: de elektrische stroom vloeit.


Bron:

http://www.hydroflow.nl/hydroflow-technologie.html

Dat geeft te denken of men wel weet waar men mee bezig is. Immers de eenheid van vermogen is de Watt (W). Waar de gebruikte formule vandaan komt is ook onduidelijk. Ook is het niet duidelijk wat als de uiteinden van het netwerk beschouwd wordt.
amateur
 
Berichten: 115
Geregistreerd: 15 mei 2017, 18:06

Re: Hydroflow: magische waterontkalker.

Berichtdoor amateur » 05 jun 2017, 15:43

Heeft de elektrische werking van Hydroflow invloed op andere apparaten en elektronica in huis?

Nee, Hydroflow zendt een elektrisch signaal met een frequentie van 150-kHz uit. Dit signaal heeft geen invloed op andere elektronische apparaten in uw huis.


Bron: http://www.hydroflow.nl/faq.html
amateur
 
Berichten: 115
Geregistreerd: 15 mei 2017, 18:06

Re: Hydroflow: magische waterontkalker.

Berichtdoor Nederlander » 01 jul 2017, 10:02

http://play.minoto-video.com/4879/DoPvMM9wqMci.html
HAHAHAHAHA........... en ze tuint er nog in ook met haar dikke sloffen! :lol: :lol:
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: Hydroflow: magische waterontkalker.

Berichtdoor Nederlander » 29 jul 2017, 13:13

Hydroflow lost problemen op die worden veroorzaakt door hard water in uw waterleiding, boiler, cv-installatie, ketel en huishoudelijke apparaten. Hydroflow biedt u een ecologisch verantwoorde, milieuvriendelijke oplossing zonder de samenstelling van het water te veranderen, zonder gebruik te maken van magneten, chemische toevoegingen en zouten. Dankzij Hydroflow wordt dure schade aan leidingen en apparaten voorkomen. Boilers, ketels en cv-installaties werken zonder kalkaanzet tot wel 30% efficiënter, waardoor u flink op onderhouds- en energiekosten bespaart. Ook heeft u 50 tot 70% minder schoonmaakmiddelen, wasmiddelen, zeep en shampoo nodig. Naast de besparingen op energie en geld is een van de belangrijkste voordelen bovendien dat u er vooral ook heel veel ergernissen en tijd mee bespaart. U hoeft niet langer uren te poetsen op roestvrijstalen oppervlakken, tegels en kranen. De wetenschappelijk bewezen effectieve werking van onze gepatenteerde apparaten heeft de afgelopen 22 jaar geleid tot 96% klanttevredenheid. Deze cijfers spreken voor zich en wij nodigen ook u uit om ervaring met onze producten op te doen. Overtuig uzelf!


Geen patent. Geen link naar 'wetenschappelijk bewijs'. Deze citaat is al één gore leugen dat bestaat uit meerdere gore leugens.
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: Hydroflow: magische waterontkalker.

Berichtdoor Heeck » 29 jul 2017, 16:16

Zie ook:

https://www.psiram.com/de/index.php/Hydroflow

Krijgt een plaatsje in Rare Apparaten

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6546
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden


Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten