Spininversie beheersen

Homeopathie, osteopathie, chiropraxie, acupunctuur, kruidengeneeskunde, aromatherapie, Orthomoleculair (voedingssupplementen), Ayurveda, healing, Jomanda, ...

Spininversie beheersen

Berichtdoor Heeck » 01 aug 2016, 15:40

Hou je vast!

http://stralingsleed.jouwweb.nl/een-ele ... ininversie schreef:Hoe ontstaat de (elektronen) spininversie
Door elektromagnetische straling (laag- en hoogfrequent en dan met name het magneetveld) komen draaiende elektronen tot stilstand en gaan in tegenovergestelde richting draaien. Dit noemen we een elektro spininversie. Deze omdraaiing is merkbaar voor een aantal mensen. Het gebeurt vaak op plekken waar een hoge veldsterkte is en de stralingsdichtheid piekt. Niet te zien, niet te ruiken, niet te horen, maar voor sommige mensen te voelen. Je komt in een spininversie.
. . .
knip . . knip
...
Wat te doen tegen de plotselinge spininversie
Een spininversie voel je opkomen. Het voelt alsof alles in je lichaam gaat draaien en je grijpt de boodschappenkar stevig vast. Het vluchtgevoel neemt toe: wegwezen (maar dat kan niet altijd). De spieren worden erg strak (net of ze krimpen) en zwellen daarna pijnlijk op (net of er pijnlijke bobbels onder de huid zitten). De buikinhoud lijkt te zwellen en felle steken in de lage onderrug komen erbij. Een felle stekende hoofdpijn komt op en bij niet snel naar buiten gaan is de kans groot om door de benen te zakken. Wanneer je voelt dat er een spininversie opkomt, zet je je linkervoet over je rechtervoet zodat je benen gekruist zijn. Voelt dat fout maak het dan rechts over links. Strengel je handen in elkaar en draai ze, langs de buik, omhoog tot onder de kin. Je voelt dan al snel dat het anders wordt. Beheersbaarder. Is dit niet zo kruis de handen dan andersom. Drink daarna wanneer je thuis bent zeker twee glazen water. Lopen met blote voeten over het gras helpt eveneens net als een bad nemen, wanneer dat mogelijk is. Het helpt om de andere dag minder het ‘griepgevoel’ te hebben. Het is een tip van de biofotonentherapeuten Wim en Ellen Pet *1), wat het dragelijker maakt om ermee om te gaan. De straling van alle elektromagnetische velden is sterk, soms té sterk maar hoopvol is deze manier om het vol te houden.
Roeland

*1
http://www.kwakzalverij.nl/behandelwijz ... lmisbruik/
http://skepp.be/nl/apparatuur/starlight
http://skepp.be/nl/apparatuur/spin-inversion
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6546
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Re: Spininversie beheersen

Berichtdoor Kristof » 01 aug 2016, 17:27

En te bedenken dat de stralingen waarvoor ze ons bang willen maken zelfs niet genoeg energie hebben om elektronen van hun schil los te maken, laat staan tegen te houden en van richting te laten veranderen. Men gaat er trouwens van uit dat elektronen bolletjes zijn die rond de atoomkern draaien. De kwantummechanica leert ons dat elektronen zich bevinden op plaatsen van staande golven in een waarschijnlijkheidswolk.

Spin is een fundamentele eigenschap van atoomkernen, hadronen en elementaire deeltjes. Hoewel de spin eigenschappen heeft die doen denken aan een "gewoon" impulsmoment — en het kort na zijn ontdekking ook zo werd opgevat — heeft spin niet te maken met een daadwerkelijke draaiing van een deeltje om zijn as; het is een intrinsiek kwantummechanische grootheid die op geen enkele wijze met de klassieke mechanica is te beschrijven. Voor deeltjes (elementaire of samengestelde) met een spin ongelijk aan nul is de richting van de spin (doorgaans ook kortweg spin genoemd) een belangrijke intrinsieke vrijheidsgraad, die het intrinsieke impulsmoment beschrijft.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Spin_(kwantummechanica)

Het voelt alsof alles in je lichaam gaat draaien en je grijpt de boodschappenkar stevig vast. Het vluchtgevoel neemt toe: wegwezen (maar dat kan niet altijd). De spieren worden erg strak (net of ze krimpen) en zwellen daarna pijnlijk op (net of er pijnlijke bobbels onder de huid zitten). De buikinhoud lijkt te zwellen en felle steken in de lage onderrug komen erbij. Een felle stekende hoofdpijn komt op en bij niet snel naar buiten gaan is de kans groot om door de benen te zakken.


Deze gevoelens kreeg ik na het doornemen van de site.
For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring.
Carl Sagan - RIP
http://www.carlsagan.com/
Avatar gebruiker
Kristof
 
Berichten: 346
Geregistreerd: 08 jan 2010, 16:58

Re: Spininversie beheersen

Berichtdoor Heeck » 01 aug 2016, 19:49

Kristof schreef:Deze gevoelens kreeg ik na het doornemen van de site.


Vandaar mijn inleidende waarschuwing je goed vast te houden.


Wel demonstreert die site indringend wat de zwakke plekken zijn bij het weerstaan van kwakzalvers-marketing, zoals van de familie Pet, of van Meditech *).
De eerste de beste eigen associatie wordt tegen de natuurkundige betekenis aangeplakt en overschrijft die compleet.

Deze mevrouw schreef zelfs een boek!

Roeland

*) Uit online marketing van Meditech:
Help! De kerktoren geeft straling – Ria Luttikhold-Lurvink
De 1e stap om electrostress te behandelen is deze te herkennen en te weten wat dit nu precies inhoudt. Help! De kerktoren geeft straling van Ria Luttikhold-Lurvink kan door iedereen gelezen en begrepen worden. Er staat geen technische uitzetting in, maar wel datgene wat je moet weten. Goed en duidelijk omschreven.
---------------------
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6546
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Re: Spininversie beheersen

Berichtdoor Renate » 02 aug 2016, 06:56

Het is alleen zo jammer dat de mensen die dit soort boeken schrijven zelf niets begrijpen van de dingen die ze beschrijven. Maar goed, als je mensen angst aan kunt praten en daarmee allerlei producten kunt verkopen, is een dikke duim een prachtig hulpmiddel en zit kennis van natuurkunde, of scheikunde alleen maar in de weg.
Renate
 
Berichten: 2236
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52


Keer terug naar Alternatieve behandelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron