Secret Space Program

Aardstralen, wateraders, wichelroeden, leylijnen, Loch Ness, hypnose, UFO-meldingen, complottheorieën, het Mars gezicht, buitenaardse wezens, aliens, buitennatuurlijk graancircels, de Yeti, ...

Secret Space Program

Berichtdoor Kristof » 13 sep 2015, 21:37

Op 31 oktober en 1 november aanstaande wordt voor de 3de maal een Secret Space Program-conferentie gehouden. De eerste vond plaats op 3 april 2011 in het Zonnehuis op het Zonneplein te Amsterdam. Georganiseerd door Global B.E.M., Breakthrough Energy Movement. De tweede dateert van 28 en 29 juni 2014 en vond plaats te San Mateo, C.A., Noord-Amerika. Ditmaal vindt de conferentie plaats in Bastrop, Texas.

De conferentie probeert antwoorden te geven op een groot aantal onbeantwoorde gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden, van de talloze U.F.O.-verschijnselen tot de enorme bedragen aan geld die via zwarte budgetten onvindbaar lijken. De theorie is dat er door een kleine groep van superrijken een Geheim RuimtevaartProgramma uitgewerkt wordt, dat hen de mogelijkheid biedt om achter de rug van de rest van de mensheid om als een Breakaway Civilisation (Breekweg-Beschaving) de Aarde te verlaten.

De webplek van het “Secret Space Program” zegt het als volgt:

De echte autoriteiten op de gebieden van geavanceerde technologie, de Breekweg-Beschaving, de deep security state (diepe beveiligingsstaat) en het zwarte budget komen bijeen voor een spel-veranderend weekeinde, dat u zich zal doen afvragen wie daadwerkelijk onze wereld regeert.

Wat is er gaande?

Wordt er een Secret Space Program (Geheim RuimtevaartProgramma) ontwikkeld buiten het blikveld van het publiek, met gebruikmaking van fondsen toegewezen door de regering, met als doel een volledig afgescheiden economisch systeem te creëren? Waar zijn de missende biljoenen aan budget? Wat is het U.F.O.-fenomeen? Is het een serie van militaire projecten, die gebruik maken van deze geavanceerde technologie, ontwikkeld in ondergrondse bases over de gehele wereld, of duidt het op iets volledig onbekends en vreemds in de menselijke werkelijkheid? Ontdek het nieuwe bewijs en de schokkende bevindingen, die aantonen waarom, terwijl openbare ruimtevaartprogramma’s zoals N.A.S.A. wegkwijnen in schulden, uitstel en mislukking, de ruimte-ontwikkeling voortraast door een onaanraakbare, elitaire kliek, ongehinderd door publieke verantwoording en regeringstoezicht.

Waar is het geld heen gegaan?

Ons programma zal financiële, historische en culturele analyses omvatten van de "Breekweg-Beschaving". Dat is de 1% van de 1% - de groep wier rijkdom explodeert. We zullen het systeem van verborgen financiën bespreken, dat de Amerikaanse inlichtingengemeenschap in de rol van internationale bankiers plaatste. Multibiljoen dollar financiële fraude en markt-manipulaties zijn in werkelijkheid mechanismen om de zwarte budget-programma’s en de geprivatiseerde, gecentraliseerde heerschappij, noodzakelijk gemaakt door hoog-technologische geheimhouding, te financieren. Een financieel mechanisme om rijkdom over te boeken naar een nieuwe Breakaway Civilisation (Breekweg-Beschaving).

Is de U.F.O. de verborgen factor in de moderne geschiedenis?

In de loop der jaren zijn er wereldwijd veel bevestigde militaire ontmoetingen geweest met U.F.O.’s. De energie- en technologische implicaties van deze vaartuigen en de waarschijnlijk politieke krachten, die veranderingen in ons energie-paradigma blokkeren, zijn het zeer waard om te onderzoeken. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een Breekweg-Beschaving straffeloos kan opereren?

Doe met ons mee

Kom, doe met ons mee om de toekomst opnieuw uit te vinden. Ontdek meer over onze wereld en wat er daadwerkelijk gebeurt in het Geheime RuimtevaartProgramma, volledig verborgen van het publieke oog. Tesamen zullen we ontdekken wat ruimte-belanghebbende bedrijven, grote media en geheime militaire programma’s verborgen hebben gehouden voor het publiek en waarom zij ontmaskerd moeten worden en hun verborgen programma’s transparent gemaakt moeten worden.

Laten we de stippen verbinden en achter de waarheid komen.

Gastheer is dit jaar Dark Journalist Daniel Liszt.

De 8 sprekers, die hun theorieën en bewijzen zullen voorleggen, zijn:
- Catherine Austin Fitts
- Dr. Joseph P. Farrell
- Linda Moulton Howe
- Dr. Paul LaViolette
- Dr. John Brandenburg
- Walter Bosley
- Olav Phillips
- Jay Dyer

Voor meer informatie kunt u de webplek van het Secret Space Program bezoeken op: http://secretspaceprogram.org.

Ook kunt u op UFOWIJZER twee Nederlandstalige artikelen lezen van de eerste conferentie gehouden te Amsterdam: “Secret Space Program Conferentie - Amsterdam 3 april 2011” door Paul Harmans: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Sec ... ie2011.htm. En Wat is Werkelijkheid?” door Kees Deckers: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Sec ... eckers.htm). Dit laatste artikel is daarnaast terug te vinden in Frontier Magazine nummer 97 (mei-juni 2011).

:lol: :lol: :lol:
For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring.
Carl Sagan - RIP
http://www.carlsagan.com/
Avatar gebruiker
Kristof
 
Berichten: 345
Geregistreerd: 08 jan 2010, 16:58

Re: Secret Space Program

Berichtdoor willem_betz » 14 sep 2015, 09:47

:lol: :lol: :lol:
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4704
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29

Re: Secret Space Program

Berichtdoor HERREBOUTKARL » 29 okt 2018, 13:45

Hier heb je de echte mockingbird versie:

Zelfs Star-Trek is geloofwaardiger

https://spherebeingalliance.com/

LIFE INSIDE THE SECRET SPACE PROGRAM
A truly remarkable insider and whistleblower, Corey Goode comes forward to give accurate information about what is going on behind the scenes of the secret military space program, the secret government and their development of the industrialization of our solar system. In a narrative that to some might read like fiction, Corey reveals the true story of humanity’s celestial presence and the details of an extraterrestrial message which conveys details of the coming collective ascension for humankind. The Sphere Being Alliance is here to guide us through the ascension process, but it is up to us to enact the changes that will lead to full disclosure. Corey Goode relays the spiritual message from the Blue Avians which details the spiritual advancement that we are to make. More about Corey
HERREBOUTKARL
 
Berichten: 51
Geregistreerd: 24 maart 2012, 07:31


Keer terug naar Fictie of werkelijkheid?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten