aardstralen en de drastische gevolgen ervan!!!

Homeopathie, osteopathie, chiropraxie, acupunctuur, kruidengeneeskunde, aromatherapie, Orthomoleculair (voedingssupplementen), Ayurveda, healing, Jomanda, ...

aardstralen en de drastische gevolgen ervan!!!

Berichtdoor Thomas » 15 nov 2006, 23:26

Kan er iemand me een kritische noot bezorgen ivm dit artikel.

http://www.archibo-biologica.com/interventies.htmlEen goede vriendin van me gelooft er immers nogal klakkeloos in, en ik wil haar met wat goede argumenten overtuigen dat ze zich laat vangen door een kwak.

(Zonder natuurlijk te vermelden dat ik via deze site dan heb.)

Ze gelooft nogal in aardstralen en zou daarvoor zelfs willen verhuizen of hele verbouwingswerken laten uitvoeren en metingen laten doen door kwaks. Tenzij het natuurlijk om exacte wetenschap gaat in deze.

Kan iemand ons uitsluitsel geven?
mvg
en alvast bedankt voor een reactie.
"science is a culture of (reasonable) doubt" (Richard Feynmann)
Avatar gebruiker
Thomas
 
Berichten: 2834
Geregistreerd: 21 okt 2006, 19:35
Woonplaats: Antwerpen

Berichtdoor Radiohoofd » 15 nov 2006, 23:35

Gaat dit artikel niet over electromagnetische straling ipv aardstralen?

Afijn, ik heb me laten vertellen dat de huid EMS afvoert naar de aarde, en het dus nooit de organen bereikt.

Verder heb ik mijn vriendin (die ook ooit eens compleet wild werd van deze informatie nadat een stel Belgische MLMers die in anti-aardstraal en anti-EMS snuisterijen (matrassen, pyramides etc.) handelden (het bericht en reacties daarop zijn verloren gegaan op het vorige forum) ) uiteindelijk overstag gekregen door het argument dat zonlicht een frequentie had die een een miljoen keer hoger was. Daar liep ze tenslotte ook onbezorgd doorheen.

Ik dacht dat Skepsis ook een interessant stuk hierover heeft geschreven.

http://www.skepsis.nl/aard.html

PS: sterkte. Dit kan een hele moeilijke klus worden. Vooral als ze ook een aandoening heeft of in een moeilijke periode of iets dergelijks zit.
Bokito ergo sum
Avatar gebruiker
Radiohoofd
 
Berichten: 80
Geregistreerd: 23 okt 2006, 15:10
Woonplaats: Limburg (NL)

Berichtdoor Thomas » 15 nov 2006, 23:44

ja, het heeft met elektromagnetische stralen te maken. Bedankt voor de link, ik zal het haar mailen.
"science is a culture of (reasonable) doubt" (Richard Feynmann)
Avatar gebruiker
Thomas
 
Berichten: 2834
Geregistreerd: 21 okt 2006, 19:35
Woonplaats: Antwerpen

Berichtdoor Blueflame » 16 nov 2006, 01:57

Nou Thomas, mocht ze nog niet overtuigd zijn, kan je haar altijd nog proberen te overtuigen om beschermende kledij te dragen. Die is niet duur en makkelijk zelf te maken. Die werkt dan ook meteen tegen aliens die onze gedachten lezen en beïnvloeden.
De algemene principes leest u hier : http://zapatopi.net/afdb/ en gedetailleerde constructie-gegevens alhier : http://zapatopi.net/afdb/build.html . Te bouwen door elke kluns op een zaterdag namiddag ( voor een vriendin heb je dat toch over, of niet soms ? ).

Beschermende kledij is een must. Er zijn nog mogelijkheden.
Zie : http://www.stopabductions.com/ Zoals u op de website leest : THE THOUGHT SCREEN HELMET STOPS ALIENS FROM ABDUCTING HUMANS. IT'S A TESTED DEVICE THAT WORKS.
Inderdaad : niemand die zo'n helmpje draagt werd ontvoerd door aliens, een duidelijker bewijs dat het werkt kan je toch niet wensen.

Met Vriendelijke Groeten,
Blue
Belgisch Licentiaat in het Uitschakelen van Em-straling.
Ps. Een vochtig bed is mogelijk haar eigen schuld.
Nonsense is our core business
Avatar gebruiker
Blueflame
Site Admin
 
Berichten: 4131
Geregistreerd: 20 okt 2006, 12:43

Berichtdoor Kitty » 16 nov 2006, 02:02

Het is niet te geloven dat mijn overgrootmoeder 98 jaar is geworden met gewoon een zwarte jurk aan en geen enkele weet van aardstralen, magnetische velden of wat dan ook.
Alle gebondenheid kan vrijheid heten, zolang de mens de banden niet voelt knellen. (naar Erasmus)

Il n’y a que les imbéciles qui ne changent jamais d’avis ... (Jacques Brel)

En de mens schiep God en dacht dat dat goed was.
Avatar gebruiker
Kitty
 
Berichten: 247
Geregistreerd: 20 okt 2006, 16:29

Berichtdoor Thomas » 16 nov 2006, 20:19

Bedankt Blue. (voor die belachelijke links :) ) Ik weet wel dat ze erin wordt geluisd door zo'n organisatie die via 'seminars' en 'workshops' op geldgewini uit zijn. Toch gaan veel mensen daar in mee omdat ze geloofwaardig lijken. Het zijn vaak academici (dat beweren ze toch) met een hoog diploma en dure woorden die mensen dit aanpraten als gevolg van wetenschappelijk onderzoek. Als leek denk je dat dit de recentste ontdekking is op gebied van ... em-stralen bvb.

Ik zal het haar proberen uit te leggen. Ze had het vooral over babytjes die wiegedood kregen als gevolg van een foute plaats in huis. Ze deed er nogal gevoelig over, en denkt dus haar toekomstig huisje te laten keuren door zonen tiest, die er alles van afweet... :roll:

Merciekes.

mvg
Thomas
"science is a culture of (reasonable) doubt" (Richard Feynmann)
Avatar gebruiker
Thomas
 
Berichten: 2834
Geregistreerd: 21 okt 2006, 19:35
Woonplaats: Antwerpen

Berichtdoor Blueflame » 16 nov 2006, 23:12

Thomas schreef:Ze had het vooral over babytjes die wiegedood kregen als gevolg van een foute plaats in huis. Ze deed er nogal gevoelig over, en denkt dus haar toekomstig huisje te laten keuren door zonen tiest, die er alles van afweet...
Tja ....
Ik denk dat ze hier meer aan heeft, Thomas : http://www.kindengezin.be/KG/Themas/Vei ... d_baby.jsp
Gewoon, enkele praktische tips, die ze je in het hospitaal ook wel kunnen geven na een bevalling. Daar zal ze meer aan hebben .... .
Mvg.
Nonsense is our core business
Avatar gebruiker
Blueflame
Site Admin
 
Berichten: 4131
Geregistreerd: 20 okt 2006, 12:43

Berichtdoor Heeck » 16 nov 2006, 23:49

Net als in 1960,

Maar nu technologisch opgefrist blijft de aardstralenfictie, nu verrijkt met de electrosmog, voldoende bedrog-handel een bestaansmogelijkheid te blijven bieden:
http://www.aquariuswholism.nl/index.cfm ... egory_id=3

Ietsje scrollen om bij de producten te komen.

Kijk hier of elders zeker ook naar:
BENZOLIET:
Hierbij wordt gebruik gemaakt van het product Benzoliet. (zeezout dat is verrijkt met energiefrequenties/informatie) Deze frequenties (informaties) zijn afgestemd op neutralisatie van alle vormen van verzwakkende omgevingsfactoren, zoals die voorkomen in onze woon- en werkomgeving.
. . .
Door toepassing van de Benzoliet-Piramide methode verandert de energiebalans in de woning zodanig, dat na een inwerkperiode ook de eventueel aanwezige geopathische elementen en alle etherbelastende factoren geneutraliseerd worden. Voor de meeste woonhuizen geldt de Benzoliet-Piramide methode (BPM) {Roeland: 360 euro } als de beste neutralisatiewijze.


Het demonteren van een ouder aardstralenkastje heb ik een keer mogen meemaken: behoudens een paar keurige rekjes met daarin wat decoupeerzaagjes vastgeplakt, was de doos van een 15x15x30 centimeter leeg.

Roeland
PS
Portaliet kan je vast per gros krijgen !!!
r.
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6544
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Berichtdoor Thomas » 17 nov 2006, 21:00

mensen, ik vind dat sneu om zo veel links mee te krijgen. Merci voor de moeite.
"science is a culture of (reasonable) doubt" (Richard Feynmann)
Avatar gebruiker
Thomas
 
Berichten: 2834
Geregistreerd: 21 okt 2006, 19:35
Woonplaats: Antwerpen

Berichtdoor Anton » 23 feb 2007, 09:01

Het geloof in aardstralen schijnt al te dateren van vóór de oorlog. Zolang kwakdenkers aardstralen interpreteren als oorzaak van allerlei ziekten, zolang zal het geloof in die onzin blijven bestaan. De veelbesproken Jomanda krijgt via haar Goddelijke wereld nog wel eens door dat aardstralen de oorzaak zijn van een aandoening. Net zo onzinnig zijn dan haar adviezen: een koperen acht onder het bed leggen of aan het hoofdeinde een schotel met water en aan het voeteneind een schotel met zout en dat na een aantal weken omwisselen.

Het roemruchte ter ziele gegane radioprogramma 'Het zwarte gat' (Veronica) had regelmatig aardstralendeskundigen in huis. En ook Tineke de Nooij (van Biostabil/Santanera) had in 'De paranormale wereld' destijds aardstralen in de aanbieding.
Anton
 
Berichten: 162
Geregistreerd: 06 nov 2006, 08:17

Berichtdoor Piet5 » 23 feb 2007, 15:24

Een man uit het team van Jomanda is 'aardstralendeskundige' en adviseert hoe het bed moet staan van een client(e), noord-zuid of oost-west. Hoe hij de aardstralen in zo'n slaapkamer ziet weet ik niet.
De eerste handelaar in aardstralenkastjes voor boeren in de jaren zestig van de vorige eeuw praktiseert nog als oplichter, nu tot in Amerika toe, en is als zodanig een frequente bajesklant.
Wees wijs op je levensreis
Piet5
 
Berichten: 498
Geregistreerd: 14 nov 2006, 13:38
Woonplaats: Leeuwarden

Berichtdoor Digit » 23 feb 2007, 15:33

Verwondert mij geen moer !

Ik heb jaren geleden een aantal lezingen van Walter Kunnen bijgewoond. Op het einde had hij mij door en liet dat ook blijken. Ik heb toen van hem afscheid genomen met de vraag waar de "Wobemugos" die hij zo duur verkocht goed voor waren. Hij antwoorde spottend : "Voor mij waren ze vorig jaar goed voor ....... !", en hij noemde een bedrag dat een veelvoud was van mijn jaarinkomen !

Groetjes,

Digit
Wat is, IS !
Avatar gebruiker
Digit
 
Berichten: 8718
Geregistreerd: 09 nov 2006, 09:03

Berichtdoor willem_betz » 23 feb 2007, 15:41

De aardstralenboeren (ook Kunnen) beginnen zich nu meer en meer toe te leggen op het ontdekken en neutraliseren van "electrosmog". Ze gebruiken daar indrukwekkend uitziende apparaten met veel lichtjes en wijzertjes, dat maakt meer indruk dan een wichelroede met Lecherantenne.
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4703
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29

Berichtdoor Radiohoofd » 23 feb 2007, 16:38

Inderdaad, de aardstraalboeren lijken de hele handel bij elkaar te pakken.

Vorige maand werd ik wéér benaderd door een andere kennis voor een matrassenparty (Duocomfort) van een Belgisch MLM-duo (dit keer was de beschrijving van de personen anders dan de vorige keer een jaar geleden). Ik heb dit keer vriendelijk bedankt.
Inderdaad weer het standaardpakket: Nikken (magnetische kwak), magnetische waterontharders, pyramides tegen aardstralen, zoemende kastjes tegen electrosmog, zelfs de matrassen die ze aanboden hadden een ingebouwde bescherming tegen aardstralen. Ook dit keer kreeg de host een gratis electrosmog- en aardstralenmeting, met alle gevolgen van dien; hij was behoorlijk onder de indruk en bezorgd. Hij heeft tegen zijn wil in zich door ons gesprek eerder kunnen weerhouden van het kopen van enkele spullen.

Zucht...
Bokito ergo sum
Avatar gebruiker
Radiohoofd
 
Berichten: 80
Geregistreerd: 23 okt 2006, 15:10
Woonplaats: Limburg (NL)

Berichtdoor Jehuty VII » 01 jul 2007, 22:42

Mijn ervaring met aardstralen, vooral invloed op slaap is de volgende:
Waar iemend aan denkt vlak voor hij/zij gaat slapen is zeer van invloed op het slaapgedrag. Voorbeeld: iemand die gelooft dat zijn slaap onrustig zal zijn door aardtralen zal rustig slapen. geef deze persoon pakweg een bergkristal en vertel ze overtuigend dat het hun slaap volledig rustig maakt en ze zullen in 90% van de gevallen rustig slapen. Mogelijk speelt dit dus ook verder een rol tijdens het waken.
Het komt volgens mij dus allemaal neer op (auto)suggestie.
Ik heb hier op veel gebieden mee geëxperimenteerd en zowat alle kwak van deze slag komt neer op suggestie of interactie psychologie.

J.
Quid me aluerit, me caedet.
Avatar gebruiker
Jehuty VII
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 26 jun 2007, 21:26
Woonplaats: Brugge

Berichtdoor tool » 02 jul 2007, 11:57

@Blueflame,

Hoewel K&G geleid wordt door uiterst bekwame specialisten, maken hun aanbevelingen vaak weinig indruk op "believers" (en dat bedoel ik in de ruimste zin van het woord - homeo, vaccinatie, antropo, etc ).
De alt's hebben altijd wel een mistig antwoord klaar om hun winkel te propageren ten nadele van de reguliere sector.
Zo is er bv nooit enig bewijs geweest dat aardstralen, vaccinatie of wat dan ook de kans op wiegendood zou vergroten.
Maar dit valt dan natuurlijk in dovemansoren....

mvg
I must arm myself to fight you by making weapons out of my imperfections.
Avatar gebruiker
tool
 
Berichten: 220
Geregistreerd: 07 dec 2006, 17:30

Berichtdoor Digit » 02 jul 2007, 12:03

Tool schreef:Hoewel K&G geleid wordt door uiterst bekwame specialisten, maken hun aanbevelingen vaak weinig indruk op "believers"


Misschien juist daarom ! Je scoort tegenwoordig gemakkelijker door de mensen naar de mond te praten met allerhand mooi verpakte prietpraat ! :evil:

Groetjes,

Digit
Wat is, IS !
Avatar gebruiker
Digit
 
Berichten: 8718
Geregistreerd: 09 nov 2006, 09:03

Berichtdoor Heeck » 02 jul 2007, 12:15

Digit schreef:
Tool schreef:Hoewel K&G geleid wordt door uiterst bekwame specialisten, maken hun aanbevelingen vaak weinig indruk op "believers"

Misschien juist daarom ! Je scoort tegenwoordig gemakkelijker door de mensen naar de mond te praten met allerhand mooi verpakte prietpraat ! :evil:
Groetjes,
Digit

Digit,

Ook vroeger al kon je veel en veel beter verkopen als je je klant niet tegensprak ! :roll:

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6544
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Berichtdoor Digit » 02 jul 2007, 12:27

Dat klopt natuurlijk, Roeland !

Maar één ding is volgens mij toch veranderd : het wegvallen van het "gezagsargument". Dat is op zichzelf wel grotendeels positief omdat "gezag" vaak misbruikt kan worden. Maar het spijtige is dat er geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen "gefundeerd gezag" en pure bluf. Onder "gefundeerd gezag" beschouw ik dan bv. het gezag dat bv. een politieman zou moeten hebben op grond van de hem door de maatschappij toegemeten taak en het gezag dat de wetenschap zou moeten hebben op grond van verworven kennis.

Omdat niet iedereen is toegerust om op elk ogenblik over elk onderwerp de juiste mening te vormen is er nu eenmaal een vorm van gemeenschappelijk houvast nodig. Vroeger was er misschien teveel "blind" respect voor vanalles en nog wat. Maar de slinger stopt nu eenmaal nooit in de evenwichtsstand. En nu gaat-ie volgens mij de andere richting uit ! "New age", weet je wel !

Groetjes,

Digit
Wat is, IS !
Avatar gebruiker
Digit
 
Berichten: 8718
Geregistreerd: 09 nov 2006, 09:03

aardstralen

Berichtdoor gainsbourg » 31 dec 2007, 01:08

ben hier nieuw op het forum

geloof ook niet echt in sprookjes

niettemin raar voorval gehad 10 jaar geleden

mijn dochter was een paar maanden oud en had last van uitslag, het leken op de duur wel schubben.

na veel wikken en wegen toch maar besloten ons huis te laten "ontstoren" of "ontstralen" (water- en aardstralen of ook -aders genoemd); door iemand met zo'n lechterantenne

raar maar waar maar na paar dagen waren schubben weg

is het waar, is het niet waar, maakt mij niet uit; de output was er en het is dat wat telt

en placebo bij een kind van een paar weken lijkt mij ook niet zo plausibel

met vriendelijke groeten
Avatar gebruiker
gainsbourg
 
Berichten: 32
Geregistreerd: 30 dec 2007, 17:13
Woonplaats: wilrijk

Berichtdoor willem_betz » 31 dec 2007, 12:52

Dat is het gevaar van getuigenissen te aanzien als bewijs voor werking.
Baby-eczema verdwijnt meestal spontaan na enkele maanden of vaak zelfs vroeger. De ene wijt het aan de verandering in voeding, de andere aan andere luiers, of aan homeopathie...
Ik ken een geval dat genas na een bezoek aan de homeopaat, zelfs zonder dat het recept werd afgehaald. Dergelijke conclusies van werking kan je nooit trekken op basis van één of een paar gevallen, maar pas als er ook een voldoende grote controlegroep wordt gevolgd.
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4703
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29


Keer terug naar Alternatieve behandelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten