AIDS: Het grote bedrog

Aardstralen, wateraders, wichelroeden, leylijnen, Loch Ness, hypnose, UFO-meldingen, complottheorieën, het Mars gezicht, buitenaardse wezens, aliens, buitennatuurlijk graancircels, de Yeti, ...

AIDS: Het grote bedrog

Berichtdoor Jacky01 » 02 mei 2008, 10:53

Geachte Skepp-leden,

Ik kwam op dit interessant artikel uit. Ik zou graag weten wat jullie hiervan denken:

AIDS: Het Grote Bedrog

door David Icke

AIDS: Het Grote Bedrog is dat HIV veroorzaakt GEEN Aids. HIV veroorzaakt niets. Een opmerkelijke verklaring, gezien de hype en het aanvaarden door de wetenschap en, via hen, door het publiek dat het HIV virus de enige oorzaak van Aids is. HIV is een zwak virus en ontmantelt het immuunsysteem niet. Aids wordt ook niet sexueel overgedragen. Er bestaan twee soorten virussen. Door een analogie met een vliegtuig te gebruiken, kan je één van deze virusstrengen een piloot virus noemen. Deze kan de aard van een cel veranderen en ze in een ziekelijke toestand brengen. Dit gebeurt meestal zeer snel nadat het virus zich vastzet. Dan is er nog het passagier virus, dat van de cel leeft, meegaat op zijn reis, maar de cel nooit beïnvloedt in die mate dat het ziekte veroorzaakt.

HIV is een passagier-virus!

Hoe is het dan zo ver kunnen komen dat dit het grootste boeman-virus in de wereld geworden is? De persoon die aankondigde dat HIV Aids veroorzaakt was een Amerikaan, Dokter Robert Gallo. Sindsdien is hij beschuldigd van professioneel wangedrag, zijn test is openlijk als frauduleus bestempeld, en twee van zijn labomedewerkers zijn veroordeerd voor criminele inbreuken. Tien miljoen mensen worden jaarlijks getest op HIV antilichaampjes en Dr. Gallo, die een patent heeft op zijn test, krijgt voor elke test een royalty. Luc Montagnier, Gallo's partner in de HIV-veroorzaakt-Aids theorie, heeft in 1989 toegegeven dat: HIV niet in staat is om de vernietiging van het immuunsysteem te veroorzaken, hetgeen we wel zien bij mensen met Aids". Ongeveer 500 wetenschappers wereldwijd zijn het met hem eens. Zo ook Dr Robert E Wilner, auteur van het boek 'The Deadly Deception. The Proof That Sex And HIV Absolutely Do Not Cause Aids'. (‘Het Dodelijke Bedrog. Het Bewijs dat Sex en HIV zeker Geen Aids Veroorzaken’)

Dr Wilner heeft zelfs bij zichzelf het HIV virus ingespoten tijdens een televisie talkshow in Spanje om zijn bewering te ondersteunen. Andere dokters en auteurs komen tot dezelfde conclusie, onder hen Peter Duesberg PhD en John Yiamouyiannis PhD, in hun boek, 'Aids: The Good News Is That HIV Doesn't Cause It. The Bad News Is "Recreational Drugs" And Medical Treatments Like AZT Do'. (‘Aids: Het Goede Nieuws is dat HIV Niet de Oorzaak is. Het Slechte Nieuws is dat Ontspannende Drugs en Medische Behandeling zoals AZT dit wel Doen.’) Dat is een lange titel, maar het geeft een opsomming van de situatie. Mensen sterven aan Aids omwille van de behandelingen die gebruikt worden om Aids te behandelen! Zo werkt het.

Nu wordt er door de overheid en de mensen aanvaard dat HIV Aids veroorzaakt, het systeem heeft deze mythe ingebouwd in zijn hele manier van diagnose en behandeling. Je gaat naar de dokter en hij vertelt je dat jouw HIV test positief was (enkel positief voor wat betreft antilichaampjes tegen HIV, trouwens, ze testen niet echt op het virus zelf). Omwille van de propaganda, beginnen vele mensen al emotioneel en mentaal te sterven als hen verteld wordt dat ze HIV positief zijn. Ze zijn geconditioneerd om te geloven dat de dood onvermijdelijk is.

De angst om te sterven leidt ertoe dat ze aanvaarden, dikwijls zelfs vragen, dat de aangeprezen behandelingen, waarvan verondersteld wordt dat ze het uitbreken van Aids voorkomen, toegepast worden. (Ze kunnen dit niet). De meest bekende is AZT, geproduceerd door de Wellcome organisatie, waarvan de eigenaars niemand minder zijn dan de Rockefellers, één van de meest manipulatieve families in de Nieuwe Wereld Orde.

AZT werd ontwikkeld als een anti-kanker medicijn dat gebruikt moest worden in chemotherapie, maar men ontdekte dat het zelfs hiervoor te giftig was! De bedoeling van AZT in de behandeling van kanker was het doden van cellen – eenvoudig – niet alleen het doden van kankercellen, maar cellen, zowel kankercellen als gezonde cellen. De vraag, en dit wordt zelfs door de medische wereld aanvaard, was: zou AZT de kankercellen doden alvorens het zoveel gezonde cellen gedood heeft dat het lichaam eerst sterft? Dit is het medicijn dat gebruikt wordt om HIV te behandelen. Wat is het effect?

Het vernietigt het immuunsysteem, en VEROORZAAKT hierdoor Aids. Mensen sterven door de behandeling, niet door HIV. Aids is alleen maar het ineen storten van het immuunsysteem, waar talrijke oorzaken voor kunnen zijn, maar geen enkele hiervan wordt overgedragen via sex. Dat is het volgende bedrog waardoor condoomfabrikanten een fortuin verdienen en een enorme angst gecreëerd wordt rond de uitdrukking van onze sexualiteit en het vrijlaten en uitbreiden van onze creatieve kracht.

Wat er gebeurd is na de Grote Aids Oplichting is dat er nu gezegd wordt dat iedereen die sterft aan een verminderd immuunsysteem, gestorven is aan de alles omvattende term, Aids.

Het wordt zelfs ingebouwd in de diagnose. Als je HIV positief bent en je sterft aan tuberculose, longontsteking, of 25 andere niet gerelateerde ziektes, dan wordt dit nu door de oplichters als Aids bestempeld, en de diagnose is dan dat je sterft aan Aids. Als je niet HIV positief bent en je aan één van deze ziektes sterft, dan is het geen Aids. Dit manipuleert de cijfers elke dag, waaruit blijkt dat enkel mensen die HIV positief zijn aan Aids sterven.

Dit is een leugen.

Vele mensen die aan Aids sterven zijn niet HIV positief en de reden waarom de sterftecijfers van Aids niet gestegen zijn, zoals voorspeld was, is omdat het overgrote deel van mensen met een HIV positieve diagnose nooit Aids ontwikkelen. Waarom?

Omdat HIV helemaal niets te maken heeft met Aids.

Alles wat het immuunsysteem afbreekt veroorzaakt Aids en dat omvat de zogenoemde ontspannende drugs. De grote meerderheid van sterftegevallen aan Aids in de Verenigde Staten komt voor bij homosexuelen en dit draagt bij aan het voortbestaan van de mythe dat het iets met sex te maken moet hebben. Maar in de Verenigde Staten zijn homosexuelen de grootste groep gebruikers van drugs, hetgeen door oprechte dokters aan Aids gelinkt wordt. Prostitués die drugs gebruiken krijgen vaak Aids, prostitués die geen drugs gebruiken krijgen nooit Aids. De stijging van de Aids-cijfers in de Verenigde Staten komt perfect overeen met het verhoogde gebruik van drugs – waar sommige elementen uit de US Regering, inclusief Bill Clinton en Georg Bush, voor gezorgd hebben dat de meeste hiervan op de straat beschikbaar zijn voor de mensen.

In Afrika wordt de afbraak van het immuunsysteem, nu bekend als Aids, veroorzaakt door een slechte gezondheid – het gebrek aan goed voedsel, zuiver water en de algemene gevolgen van armoede. Hemofilie-patiënten sterven niet aan bloed dat door HIV besmet is, zij sterven, zoals ze voor de Aids oplichting al deden, aan een gril van hun eigen immuunsysteem. Hun immuunsysteem verbindt zich met vreemde proteïnen in het toegediende bloed en in uitzonderlijke gevallen kan dit tijdens het proces verwarring veroorzaken en gaat het zichzelf aanvallen. Hun immuunsysteem pleegt eigenlijk zelfmoord. HIV heeft hier niets mee te maken. Maar hoeveel mensen, die een HIV positieve diagnose kregen, zien hun leven tegenwoordig vernietigd door de angst dat de symptomen van Aids elk moment kunnen verschijnen?

AZT is de moordenaar. Er is geen enkel geval bekend waar AZT de symptomen van Aids heeft kunnen keren. Hoe kan dit? Het veroorzaakt de symptomen, in godsnaam. De Aids industrie is nu jaarlijks goed voor miljarden euro’s en vergaart een immens fortuin door de medicijnindustrie, die gecontroleerd wordt door de Rockefellers en de rest van de Wereld Elite.

Voor meer gedetailleerde informatie kan ik het volgende boek sterk aanbevelen (engelstalig), 'Aids: The Good News Is HIV Doesn't Cause It. The Bad News Is "Recreational Drugs" And Medical Treatments Like AZT Do'
Het is uitgegeven door Health Action Press, 6439 Taggart Road, Delaware, Ohio, 43015.
Jacky01
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 02 mei 2008, 09:59

Berichtdoor Heeck » 02 mei 2008, 14:50

Jack,

Die David Icke lijkt me meer fantasie te hebben dan Blavatsky, Castaneda en Von Däniken samen.
Daarom is het me wel wat veel moeite jouw verhaal dan voor zoete koek aan te nemen.
zie:
http://www.skeptics.org.uk/article.php? ... d_icke.php

en zelfs wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/David_icke

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6546
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Berichtdoor Enigma » 03 mei 2008, 04:36

aaaaaaaaaaaaaagh ik dacht al waar ken ik dit van tot het zinnetje;

"één van de meest manipulatieve families in de Nieuwe Wereld Orde"

ach ja die nieuwe wereld orde, en de vrijmetselaars, en de illuminatie, en de skulls en bones club, en 666........... en ik en mijn heksenclubje, iiiiiiiiiiiih ha :twisted:

Mafkezerij om de mensen gek te maken.............. en dat is nog eens een mooi complottheorietje :wink: iedereen met een pc kan zo een verhaal de wereld in sturen en binnen een paar jaar heb je duizenden believers............... alles beter dan de realiteit :evil:

doei

Enigma
Geen mens is intelligent genoeg om de eigen domheid te begrijpen.
Avatar gebruiker
Enigma
 
Berichten: 173
Geregistreerd: 13 jun 2007, 01:04
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Snarf » 03 mei 2008, 11:03

Een goede kennis van mij met HIV was druk bezig de laatse fase van AIDS in te gaan. Zij was een van de eersten die AZT toegediend kreeg in Nederland. Een andere kennis had dat geluk niet en overleed hetzelfde jaar, zonder AZT.

Zonder AZT zou zij niet meer dan een herinnering zijn.

Het bericht is kwaadaardige kwak en vooral kwetsend voor diegenen die familie leden of vrienden hebben verloren omdat AZT toen nog niet beschikbaar was.
Te audire non possum. Musa sapientum fixa est in aure
Avatar gebruiker
Snarf
 
Berichten: 199
Geregistreerd: 09 nov 2006, 19:23
Woonplaats: Dublin, Ireland

Berichtdoor Psycop » 03 mei 2008, 13:53

Jacky01

Ik hoop van harte dat je bovenstaande uitreksel niet au serieux neemt.

Het [url="http://en.wikipedia.org/wiki/HIV"]HIV[/url] (Human immunodeficiency virus) is wel het virus dat kan leiden tot het Aquired Imuno-Deficiency Syndrome.

Of er gevallen bestaan die een gelijkaardig syndroom hebben door een andere oorzaak is me onbekend, maar hou ik wel voor mogeijk. (Een dokter of kenner zal u hier mogelijk verder kunnen helpen)

Als we dus het ganse plaatje zien:
Een met het HIV besmette persoon kan AIDS ontwikkelen, maar kan net zo goed overleiden zonder dat de persoon ooit AIDS kreeg.
Iemand die niet met het HIV is besmet, kan ook ziek worden, en symptomen ontwikkelen die lijken op die van AIDS.
Maar het is eerder dat een persoon met AIDS meestal overleid door andere aandoeningen die fataal zijn voor zijn verzwakte imuunsysteem.
deze andere aandoeningen kunnen ook bij andere verzwakte mensen voorkomen.

Maar dat er meerdere oorzaken en gevolgen zijn, betekent niet dat het verband HIV-AIDS ineens niet meer waar zou zijn.

mvg
Psycop
De illusie vanalles te begrijpen
Avatar gebruiker
Psycop
 
Berichten: 533
Geregistreerd: 29 okt 2006, 18:36
Woonplaats: Antwerpen

Berichtdoor KoenVB » 08 mei 2008, 21:42

Ik heb gelezen tot ik "David Icke" zag staan en toen was mijn zin om nog één woord verder te lezen op slag over. Zoek gewoon eens op wat die pipo zoal beweert, dan zal je begrijpen dat zijn gezwam niet echt geloofwaardig is.
KoenVB
 
Berichten: 64
Geregistreerd: 22 sep 2007, 15:10

Berichtdoor Arwin Rummel » 26 jul 2008, 00:02

Het zijn enkel mafkezen die denken dat er geen complotten zijn. Dat is tevens het ergste complot. Verder zeg ik hier niets over, de skeppers hebben het onderwerp reeds gemold.


The worst conspiracy is, that some people think that conspiracy's don't happen in goverments and company's, or between both.
Trying to connect the dots!!!

Zreifvauten zein ter vermaeck van den laser.
Avatar gebruiker
Arwin Rummel
 
Berichten: 13
Geregistreerd: 24 sep 2007, 02:18
Woonplaats: In een baan rond de aarde...

Berichtdoor Heeck » 26 jul 2008, 09:41

Arwin,

Het zijn inderdaad mafkezen die geloven in een wereld zonder complotten.
Maar het zijn ook mafkezen die denken dat de hele wereld uit complotten bestaat.

Vandaar dat het nodig is om je niet te laten overspoelen door een allesvernietigende achterdocht, noch je in slaap te laten sussen omdat je van geen kwaad wil weten.

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6546
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Berichtdoor Elennaro » 26 jul 2008, 12:22

Als AZT aids veroorzaakt, hoe komt het dan dat er mensen zijn die aids hebben voor ze behandeld worden?
Ceci n'est pas une signature.
Elennaro
 
Berichten: 870
Geregistreerd: 02 jan 2008, 01:30

Berichtdoor willem_betz » 27 jul 2008, 03:20

Voor een grondige weerlegging van de leugens van de aids-ontkenners, zie:
http://www.aidstruth.org/new/denialism/myths
Voor wie graag in samenzweringen gelooft: de aids-ontkenners staan in dienst van een geheim plan om Afrika snel en efficient te ontvolken.
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4704
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29

Berichtdoor kil » 27 jul 2008, 10:25

Niet te geloven die site.
Myth #3: Studies, in particular one conducted by Nancy Padian and her colleagues, show that HIV cannot be transmitted heterosexually.
Welk kuiken is daar ooit mee op de proppen gekomen? Het lijkt me zo een fundamentele geloofsaanhangers-overtuiging om homo's nog eens door het slijk te sleuren.

Heeft kanker ook zo een site, want dat zou me eerlijk gezegd niet verbazen. Daar zullen ze ook wel verhaaltjes of verdraaide onderzoeken bij hebben gevonden.
kil
 
Berichten: 505
Geregistreerd: 23 jan 2008, 19:45
Woonplaats: Vlaams-Brabant

Berichtdoor Heeck » 27 jul 2008, 10:45

Kil,

De link "this article (http://www.aidstruth.org/new/denialism/nancy-padian.php) bij deze myth#3 werkt niet en moet waarschijnlijk zijn:
http://www.aidstruth.org/new/denialism/misuse/padian

Dan wordt duidelijker hoe de zaak in elkaar steekt,
r.
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6546
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Berichtdoor kil » 27 jul 2008, 21:19

Heeck,

Hartelijk dank, die link werkt inderdaad beter dan die op de site zelf.
kil
 
Berichten: 505
Geregistreerd: 23 jan 2008, 19:45
Woonplaats: Vlaams-Brabant

Berichtdoor willem_betz » 01 aug 2008, 12:34

Een interessant artikel dat de aids-ontkenners nu toch wel definitief zou moeten doen zwijgen:
De gemiddelde overlevingsduur van een HIV positieve is gestegen van 12 naar 49 jaar. Hoe vroeger met de behandeling begonnen, des te groter de overlevingskans. Merkwaardig hoe de aids-ontkenners toch trachten deze resultaten te ontkennen.
[url]
http://www.sciencebasedmedicine.org/?p=179[/url]
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4704
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29


Keer terug naar Fictie of werkelijkheid?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast