Dr. Eben Alexander Van Gils & gastsen

Astrologie, telepathie, helderziendheid, precognitie, aura-reading, Reiki, reïncarnatie, mediums, Lotus, dromensymboliek, handlezen, Tarot, tantra, druiden, yoga, mysteriën, sjamanisme, antroposofie, hekserij/wicca, voodoo, kwantumkwak,...

Dr. Eben Alexander Van Gils & gastsen

Berichtdoor Bioke » 31 okt 2018, 21:58

Hallo allen,

Gisteren was het in Van Gils & gasten over een neurochirurg (Eben Alexander III) die blijkbaar nieuwe inzichten had over "het leven na de dood". Initieel leek het interessant en sprak hij van bepaalde bewijzen over wat je ervaart tijdens een bijna dood ervaring (hier zijn effectief studies over gedaan die wetenschappelijk ondersteund zijn).
Echter na een tijdje kwam het meer en meer over als een soort van "gezever" van een fantast die een boek wou verkopen.
Hij verwees ook naar de website (zie hieronder, de links) waar meer info op zou staan.
Als je de websites bekijkt, merk je wel een paar namen die blijkbaar enige wetenschappelijke achtergrond hebben, maar als je dan de auteur van het boek (en de gast in Van Gils & gasten) nakijkt dan blijkt toch dat er redelijk wat commentaar op hem is.

Ik vraag mij af waarom er in het programma Van Gils & gasten geen weerwoord is voorzien en wat de algemene gedachten hier zijn over die persoon/zijn boek.
Voor mij komt het over als pure kwakzalverij, maar ik kan mij inbeelden dat veel mensen echt in dat mooie verhaaltje intrappen.


Websites:
https://explore.scimednet.org/index.php ... -advisors/

https://www.galileocommission.org/members-and-advisors/
Bioke
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 31 okt 2018, 00:26

Keer terug naar Paranormale items, new age & astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron