De overgang naar Homo luminus

Astrologie, telepathie, helderziendheid, precognitie, aura-reading, Reiki, reïncarnatie, mediums, Lotus, dromensymboliek, handlezen, Tarot, tantra, druiden, yoga, mysteriën, sjamanisme, antroposofie, hekserij/wicca, voodoo, kwantumkwak,...

De overgang naar Homo luminus

Berichtdoor pugi » 03 okt 2012, 16:46

Het duurt misschien 5 minuten voor een kwak om een pagina vol onzin te vullen, maar om het op een grondige manier te ontkrachten is de skepticus uren bezig. Alle, dat is toch mijn indruk, zeker wanneer het niet over je vakgebied gaat.

In het tijdschrift Bliss, verkrijgbaar in de betere natuurvoedingswinkel en alternatieve apotheek en ideaal als leesvoer in het kleinste kamertje voor een spelletje 'zoek de fout', wijdde Paul Liekens een artikel aan Munay-Ki inwijdingen (gewoon reclame voor eigen winkel, het artikel is ook te lezen op de munay-ki.be website). Een munay-ki inwijding is blijkbaar aangewezen om je DNA structuur en niveau van bewustzijn op een hogere frequentie te brengen om een comfortabele overgang te kunnen maken van het ijzeren tijdperk naar het gouden tijdperk, van Homo sapiens sapiens naar Homo luminus, de verlichte mans. Soit, nu ter zake:

De sjamanen hadden in 1 van hun vele kalenders de tijd verdeeld in tijdperken van 5200 jaar. Het gouden tijdperk, het zilveren, het bronzen en het ijzeren tijdperk. Voor de Maya's is 21 december 2012 al bekend en belangrijk sinds het begin van hun cultuur, als het einde van het ijzeren tijdperk. Voor de westerse astronomische wetenschap begint het te dagen dat 21 december 2012 het moment is waarop onze zon, op 1 lijn staat met het middelpunt van ons melkwegstelsel. ...


Moet een astronoom, wetenschapper of zelfs iemand die zijn middelbare studies heeft afgemaakt, verbaasd zijn over het feit dat 2 punten een rechte lijn vormen? Dit is te gemakkelijk.
pugi
 
Berichten: 51
Geregistreerd: 03 maart 2011, 20:58

Re: De overgang naar Homo luminus

Berichtdoor Renate » 03 okt 2012, 16:55

Het wordt wat anders als de aarde op een lijn tussen 2 punten moet liggen, laten we zeggen op een lijn tussen het middelpunt van de melkweg en de zon, een situatie die zich natuurlijk ook wel heel regelmatig voordoet. Maar ach, het klinkt misschien interessant. De mensen geloven het toch wel.
Renate
 
Berichten: 2234
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52

Re: De overgang naar Homo luminus

Berichtdoor stefaandepraetere » 03 okt 2012, 18:19

Renate, het wordt nog spannender als je de nauwkeurigheid in rekening brengt. Buiten de zekerheden dat drie punten een driehoek vormen (tenzij ze op één rechte liggen natuurlijk) en het axioma dat er door twee punten altijd een rechte gaat vallen veel van de geometrische figuren terug te brengen tot hoe nauwkeurig je wil kijken. Ergens op het web (ok telt ook als nauwkeurigheid :p) is er een mooie site van iemand die zich heeft bezig gehouden met de nauwkeurigheden in de figuren van Von Däniken te bestuderen. Zolang je van ver kijkt klopt het min of meer maar ga zeker niet nameten of je vindt niets van die figuren terug (en als buitenaardse superrassen ons geholpen hebben met die figuren verwacht ik toch dat die bouwsels echt op één rechte lijn liggen).

ach ja, zo een sites zullen blijven opduiken vrees ik, zeker met 21 decempber voor de deur...

mvg
stefaan
stefaandepraetere
 
Berichten: 746
Geregistreerd: 31 jul 2008, 23:11

Re: De overgang naar Homo luminus

Berichtdoor Renate » 03 okt 2012, 19:55

O, maar de heer Von Däniken geeft zelf toe dat hij de waarheid weleens (vrijwel altijd) geweld aandoet.
http://mallemoeder.wordpress.com/2012/0 ... t-weleens/
Renate
 
Berichten: 2234
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52


Keer terug naar Paranormale items, new age & astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron