Landmark cursus

Wetenschapsfilosofie en kritische vraagstukken. De grenzen van de wetenschap, de relevantie van de filosofie, kloneren, eugenetica, euthanasie, abortus, vrijheid en determinisme van de mens, ...

Landmark cursus

Berichtdoor shekyspier » 17 feb 2007, 17:07

Op zoek naar een gelukkiger leven melden veel mensen zich aan voor een training bij CSA en Landmark. Soms moeten cursisten hierdoor langdurig onder psychiatrische behandeling worden gesteld.

Kijk naar ZEMBLA, Ned 3, 18/2 om 22.05

Zij hebben iets opgenomen met verborgen camera's.
1 gek kan meer vragen, dan 5 wijzen kunnen beantwoorden!
shekyspier
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 17 feb 2007, 16:54
Woonplaats: Den Haag, Nederland

Berichtdoor shekyspier » 17 feb 2007, 17:10

Ik zit nu een filmpje te bekijken en heb net het stukje gezien van die vrouw die maar kanker moet krijgen, en het is echt volslagen waanzin. Dit gebeurt meteen de eerste dag al, vlak na een inleiding van 3 uur, waarna deze vrouw als eerste het podium op gaat. Zij moet vertellen waar zij momenteel mee zit, en dat is dat zij geen goed contact heeft met haar dochter. Die cursusleider vernedert deze vrouw echt tot op het bot. Hij begint met dat deze vrouw een klootzak is, en zegt daarna dus letterlijk dat ze zichzelf maar moet doden. Dan bedenkt hij een beter idee en zegt tegen d'r dat ze zich niet moet doden, maar dat ze maar kanker moet krijgen en dat ze 29 jaar moet lijden onder de kanker. Deze hele vernedering (hij boort haar steeds meer en meer de grond in) duurt ruim een uur, en die vrouw staat daar langzaamaan kapot te gaan op dat podium.


DIT SOORT MANIPULATIE DUS
1 gek kan meer vragen, dan 5 wijzen kunnen beantwoorden!
shekyspier
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 17 feb 2007, 16:54
Woonplaats: Den Haag, Nederland


Keer terug naar Filosofisch-kritische beschouwingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast