Preventieve en financiële belangen bij invoering uit gelokte

Wetenschapsfilosofie en kritische vraagstukken. De grenzen van de wetenschap, de relevantie van de filosofie, kloneren, eugenetica, euthanasie, abortus, vrijheid en determinisme van de mens, ...

Preventieve en financiële belangen bij invoering uit gelokte

Berichtdoor Doordenker » 13 aug 2017, 00:30

De gewelddadigheid verkrachting en druggebruik is in gevangenissen, een mankracht en geld verslindend probleem. Dat mijn inziens doeltreffend kan worden ingetoomd of uit gebannen, met de invoering van zelf uitgelokte doodstraf. En wel in de vorm van het voor de keuze stellen, bij goed gedrag een veilige goede behandeling te krijgen. waar van men als het ware zelf afstand neemt, door al dan niet directe doodslag of zware mishandeling te plegen. :idea:
\\
Doordenker
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 25 apr 2017, 20:49

Re: Preventieve en financiële belangen bij invoering uit gel

Berichtdoor Renaat » 13 aug 2017, 10:41

Doordenker schreef:De gewelddadigheid verkrachting en druggebruik is in gevangenissen, een mankracht en geld verslindend probleem. Dat mijn inziens doeltreffend kan worden ingetoomd of uit gebannen, met de invoering van zelf uitgelokte doodstraf. En wel in de vorm van het voor de keuze stellen, bij goed gedrag een veilige goede behandeling te krijgen. waar van men als het ware zelf afstand neemt, door al dan niet directe doodslag of zware mishandeling te plegen. :idea:
\\

Wat moet een mens met zo'n slecht onderbouwde holle visies? Als ik daar behoefte aan heb lees ik de commentaren op hln wel.

M.a.w. het idee is mijn inziens volkomen absurd en gaat voorbij aan de complexiteit van het menselijke handelen, ook dat van veroordeelden. Onze huidige gevangenissen zijn nog te veel een beerput zonder degelijke begeleiding en behandeling. Als men wilt dat er minder problemen met de gevangenen zijn maar ook dat er minder recidivisme is dan dient men daar iets aan te doen.

Renaat
Renaat
 
Berichten: 554
Geregistreerd: 28 jul 2012, 20:26


Keer terug naar Filosofisch-kritische beschouwingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten