Pagina 1 van 1

Beperking tot posten in Het Lulhoekje

BerichtGeplaatst: 20 feb 2015, 16:58
door Blueflame
Sommige gebruikers van dit forum gaan zodanig over de schreef, dat de verdere toegang tot dit forum hen ontzegd wordt.
Voor elke gebruiker die een ban kreeg, wordt een bondige motivatie gegeven in de ban- en spamlijst.

Andere gebruikers leggen wij een beperking op tot posten in het subforum " Het Lulhoekje". Dit subforum is enkel zichtbaar, leesbaar en bruikbaar voor geregistreerde gebruikers die ingelogd zijn.

Personen die beperkt worden tot posten in dit subforum zijn gebruikers die momenteel niet aan de vereisten van dit forum voldoen, maar waar we wel potentieel in zien, mits de nodige gedragswijziging.
Hiervoor wordt geen afzonderlijke motivatie gegeven, maar natuurlijk zijn hun bijdragen steeds raadpleegbaar op het forum.

Vaak zijn dit gebruikers die in verschillende topics posten, of vaak nieuwe topics starten, maar nergens op afdoende wijze argumenteren, maar waarvan wij dus menen (en hopen) dat ze het wel zouden kunnen. Deze gebruikers kunnen aan deze beperking ontsnappen. Dat kunnen ze door aan te tonen dat ze op een constructieve wijze kunnen meewerken in de debatten én een logische bewijsvoering kunnen opzetten en uitwerken.

In principe staat er geen beperking in de tijd op. Wanneer we echter zouden merken dat de kwaliteit van deelname aan het forum eerder daalt dan stijgt, kan overgegaan worden tot een definitieve ban.