Pagina 1 van 1

Ban- en spamstand 2013

BerichtGeplaatst: 17 feb 2013, 16:00
door Blueflame
Zondag 17 februari 2013 om 15:08
Vangenechten
Context-binder ~ Mister frans (of zoiets) - vangenechten - was even terug, maar al even snel terug weg.
Sommigen kunnen het bedriegen blijkbaar niet laten.

Re: Ban- en spamstand 2013

BerichtGeplaatst: 22 jul 2013, 00:14
door Blueflame
Sommigen kunnen het bedriegen blijkbaar niet laten.
Context-binder ~ Mister frans (of zoiets) - vangenechten - KERS.
Allemaal dezelfde => onmiddellijke ban, zonder verdere uitleg.

En het idee om met een token of zoiets te gaan werken begint serieus te rijpen.
Zijn we ineens van al wie echt niet eerlijk kan zijn af.

Pol Cock ma jul 22, 2013 00:14 am

BerichtGeplaatst: 25 jul 2013, 14:15
door Blueflame
do 25 juli 2013 om 14:14
Gebruiker Pol Cock kreeg reeds een beperking tot posten in Het Lulhoekje. Blijkbaar heeft deze restrictie weinig indruk gemaakt.
Pol Cock krijgt nog geen ban, maar wel een verdere beperking in het aantal posts dat hij kan plaatsen. Voorlopig geldt een beperking van één post per week.

De reden is dat Pol Cock de fysica wil herschrijven, maar de fysica zoals die nu is, niet begrijpt. Elke uitleg hieromtrent wordt grotendeels genegeerd. Na verloop van tijd gaat dat irriteren en maakt het mensen die toch nog reageren op de onzin, moedeloos. En wij willen onze goede posters natuurlijk niet verliezen.

De restrictie wordt aanvankelijk op vrijwillige basis opgelegd. Overtredingen zullen bestraft worden met een verdubbeling van de uitsluittijd. Het gewoon naast zich neerleggen van replieken, zal ook tot tijdsverdubbeling leiden.

Pol Cock

BerichtGeplaatst: 30 sep 2013, 22:16
door Blueflame
ma 30 september 2013 om 22:00

Gebruiker Pol Cock kreeg in het verleden reeds verschillende waarschuwingen. Het belangrijkste probleem is dat hij niet ingaat op replieken en dit forum beschouwt als een blog. Dat is het hier dus duidelijk niet. Dit werd reeds verschillende keren uitgelegd aan gebruiker Polk Cock en maatregelen (in de vorm van verwittigingen) werden hem meegedeeld en opgelegd, echter steeds zonder resultaat.
Tot op heden zijn we zeer vergevingsgezind geweest en dit omdat ik, Blueflame, huidig beheerder van dit forum, het gewoon niet anders wil.

Maar aan alle geduld komt een einde. Wanneer suggesties, die later wegens noodzakelijkheid worden omgezet in regels, gewoon genegeerd worden, dan komt er een einde aan dat geduld.

Gezien het overtreden van gemaakte afspraken, krijgt gebruiker Pol Cock dan ook een ban van 6 maanden. Indien gebruiker Pol Cock daarna hervalt in zijn oude gewoonten om niet op replieken in te gaan, zal dit onmiddellijk uitmonden in een definitieve ban.