Pagina 1 van 1

De Jomanda-propaganda van Frank Eeken

BerichtGeplaatst: 17 dec 2006, 02:04
door Sisyphus
Reeds heel wat maanden is een zekere Frank Eeken ongeremd en obsessief Jomanda-propaganda aan het spuien. Dat doet hij via allerlei mails en discussiefora.

Hij bombardeert heel wat mensen ongevraagd met talloze mails, en plaatst dezelfde lappen tekst dan ook nog eens op een forum zonder enige vorm van discussie. Allemaal met als doel de wanpraktijken van Jomanda te vergoelijken.
Wat spam, hoe spam?, vraag hij zich dan verwonderd af.

De talrijke pamfletten die hij op dit forum heeft geplaatst werden eerst verhuisd naar het lulhoekje. Ook daar ging hij geruime tijd gewoon door met zijn tactiek: niet antwoorden op iemands opmerking maar zoveel mogelijk Jomanda-propaganda verspreiden in zo weinig mogelijk inhoudelijk discussiëren. Vermoedelijk dacht hij binnen het 'lulhoekje' hiervoor een vrijgeleide te hebben. Dit kunnen we uiteraard niet toelaten. En dan laat ik de misleidende links zoals die van kanker-actueel, waar zuiver argumentatief-kritische geluiden bij het minst geweerd worden nog buiten beschouwing.

Zijn teksten hebben we er afgehaald. Het volgende voorstel heb ik naar hem gericht:

    Je kan systematisch één element als discussiepunt aanbrengen, bv in de vorm van een vraagstelling, en dat dan inhoudelijk en constructief bediscussieren met je forumgenoten. Maar je zal je echt strikt aan deze voorwaarde moeten houden om een definitieve ban te voorkomen.
    We kunnen dit forum niet laten misbruiken voor propaganda-doeleinden, zeker niet op vlak van gezondheid. Wie zonder argumentatie of bewijzen blijft beweren met geestkrachten tumoren te kunnen bestrijden, of daar reclame voor maakt, krijgt geen plaats op dit forum. De bewijslast ligt dus bij diegene die beweert dat een bepaalde behandeling medicinaal "werkzaam" is.

    Succes!

    Mvg, moderator

12. 01. 2006 - 02:18
Fran Eeken plaatst 2x zijn gewoonlijke propaganda waar je een bijbel mee vol krijgt.
Definitieve ban.