Review of Vaccine Induced Immune Overload

Homeopathie, osteopathie, chiropraxie, acupunctuur, kruidengeneeskunde, aromatherapie, Orthomoleculair (voedingssupplementen), Ayurveda, healing, Jomanda, ...

Review of Vaccine Induced Immune Overload

Berichtdoor Renaat » 01 mei 2018, 19:27

http://www.vaccines.net/vaccine-induced ... erload.pdf

Iemand met kennis van zaken die hier een deskundige reactie op kan geven?

Renaat
Renaat
 
Berichten: 576
Geregistreerd: 28 jul 2012, 20:26

Re: Review of Vaccine Induced Immune Overload

Berichtdoor Tuneboy » 01 mei 2018, 22:13

De auteur blijkt onderzoek te hebben gedaan naar de relatie tussen diabetes en vaccinaties. Meerbepaald de 'overload' van het immuunsysteem veroorzaakt door een groot aantal vaccinaties.

Om te beginnen geeft de auteur zelf toe dat zijn data ontoereikend is. Deze ene studie toont wel een correlatie aan (bij de gevolgde groep) tussen diabetes en vaccinaties, maar kan niet aantonen of het verband "oorzaak -> gevolg" is.

Er zijn in het verleden wel eens vaker studies geweest die het verband hebben proberen aantonen en die hebben totnogtoe niets noemenswaardig kunnen aantonen.

Voorlopig geen reden tot paniek zo lijkt. Het nag uiteraard verder uitgezocht worden. Het zal echter wel moeilijk worden om twee testgroepen te vinden die een gelijkaardige levensstijl, omgevingsklimaat en lichaamsbouw hebben en enkel afwijken van mekaar in het aantal vaccinaties dat ze krijgen. (Wie wil er immers bij wijze van 'test' zijn kind blootstellen aan dodelijke ziektes om te kijken of ze statistisch daardoor misschien wat minder kans maken op een minder dodelijke ziekte?)
Tuneboy
 
Berichten: 14
Geregistreerd: 17 maart 2014, 13:44


Keer terug naar Alternatieve behandelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten