Biosanering

Homeopathie, osteopathie, chiropraxie, acupunctuur, kruidengeneeskunde, aromatherapie, Orthomoleculair (voedingssupplementen), Ayurveda, healing, Jomanda, ...

Biosanering

Berichtdoor willem_betz » 17 jul 2010, 01:42

iemand schreef aan skepp:
Weten jullie wat er met "biosanering" bedoeld wordt? En of het al dan niet werkt? Of waar ik er meer over kan vinden (liefst neutrale informatie)?
Hartelijk dank!

Dat is een term uitgevonden door mensen die beweren dat ze een woning volledig kunnen ontstoren, door het verwijderen of neutraliseren van "schadelijke " stralen. Het is de hedendaagse vorm van aardstralenkastjes verkopen.
Ze doen "metingen" met wichelroedes (die ze nu vaak Lecher-antenne noemen) en/of met rare apparaten vol wijzertjes en lichtjes.
Zo vinden ze de aders van aardstralen, maar ook "electro-smog" en nog meer ingebeelde gevaren.
Die stralen "neutraliseren" ze dan met duur verkochte doosjes of plaatjes.
Doe eens een Google naar biosaneren en je krijgt tientallen verhalen van wonderbaarlijke genezingen, erg overtuigend, als je er in gelooft. Ook zoeken naar "aardstralen" geeft leuke resultaten.
De mening van skepp: het is niet meer dan het duur verkopen van illusies. Waardeloze oplichterij, maar zonder twijfel zullen er wel mensen zijn die zeggen dat ze zich daarna beter voelen.
Een goedkopere doe-het-zelf methode om je te ontstoren is "grounding". wikkel een koperdraad rond je enkel en verbind het andere eind met de aarde, bijv een waterleiding of de aarding van een stopcontact. Alle slechte stralen gaan zo direct weer de aarde in.
Als je daarbij nog een muts van aluminiumfolie vouwt en opzet ben je zeker helemaal beschermd. 8)
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4704
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29

Keer terug naar Alternatieve behandelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Kristof en 2 gasten