Dinobotten maar een paar duizend jaar oud... WHAT WHUT?!

Dinobotten maar een paar duizend jaar oud... WHAT WHUT?!

Berichtdoor Nederlander » 22 jan 2015, 12:26

Luister naar dit verbazingwekkende verhaal en leer hoe keer op keer, wanneer de gevestigde wetenschappers (Illuminati gecontroleerd) werd verteld over het bewijs, ze het simpelweg negeerden! Dit is hoe ze ons behandelen! Ze lieggen ons voor in ons gezicht en vertellen ons sprookjes in onze scholen. Alles wat we op school geleerd hebben is ofwel een regelrechte leugen of in mijn geval toen ik werd onderwezen in machinebouw, was het meeste van waarin ik werd onderwezen al 100 jaar geleden bekend. Geen van het soort wetenschap zoals dat van Tesla wordt onderwezen binnen de ingenieurswetenschappen in scholen, want dan zouden we ontdekken dat we al 100 jaar olie niet nodig hebben! Zoals Gordon Duff van VeteransToday al meldde, hebben we vrije energie en vaartuigen die elektronisch kunnen zweven sinds 1945! We zijn slaven op deze planeet voor de elite schoften! Word wakker en te leer wat ze voor u verborgen hebben gehouden over de dinosaurussen. Ze vertelden dat ze honderden miljoenen jaren oud waren! Nu blijkt dat het slechts tienduizenden zijn en dat ze de aarde bevolkten met de mens!

Californië Statue University, Northridge(CSUN) wetenschapper, Mark Armitage vond, de grootste Triceratops tops hoorn ooit opgegraven in Montana. Toen hij de hoorn analyseerde bij CSUN was hij gefascineerd zacht weefsel op het monster te vinden. Deze ontdekking verbijsterde Armitage en verschillende leden van de afdeling biologie, omdat het aangeeft dat dinosaurussen op aarde zwierven de, slechts enkele duizenden jaren in het verleden en niet meer dan 60 miljoen jaar geleden!

Kort na de ontdekking, vertelde een CSUN official tegen Armitage, “Wij zijn niet van plan om je religie te tolereren op deze afdeling”. Kort daarna werd hij ontslagen uit zijn positie!

Oh oh stelletje Creationistjes... when do you ever learn???

http://worldunity.me/wetenschappers-bew ... en-leugen/

Videootjes:

https://www.youtube.com/watch?v=zvWdWbLcJvQ

https://www.youtube.com/watch?v=w28FqN1X17s
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 515
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: Dinobotten maar een paar duizend jaar oud... WHAT WHUT?!

Berichtdoor Renate » 22 jan 2015, 14:10

Worldunity? Dat is vergelijkbaar met Niburu en Want to Know. Kortom, alles wat daar staat hoef je niet eens met een korreltje zout te nemen, maar kun je onmiddellijk als fictie van de hand wijzen.
Renate
 
Berichten: 2167
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52


Keer terug naar Desinformatie van creationisten debunked

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron