Pagina 1 van 1

www.narcismecoach.be (radio1)

BerichtGeplaatst: 31 jul 2017, 13:53
door Kristof
Hallo,

Op Radio1 was er vandaag een uitzending over het onderwerp "narcisme" in programma "Weet ik veel".
https://radio1.be/ikke-ikke-ikke-en-de-rest
Men kan het programma herbeluisteren.

Ik heb in het bijhorende forum het volgende bericht geplaatst:

Ik heb op de website http://www.narcismecoach.be/ gemerkt dat mevrouw Nelly De Keye een Master graad Practitioner Neurolinguïstisch programmeren heeft behaald.
Dit is een pseudowetenschap.
[url]https://nl.wikipedia.org/wiki/Neurolinguïstisch_programmeren[/url]
Heel waarschijnlijk is deze graad behaald aan een niet erkende onderwijsinstelling.
Heeft deze dame een echte academische graad?


Een andere reactie:

Maar het is mij niet ontgaan dat de website wel héél professioneel gemaakt is, en de coaching schrikkelijk duur. Daar zal je maar zitten, emotioneel en financieel aan de grond (de twee gaan in veel gevallen hand in hand), en bijna duizend euro moeten ophoesten voor een training die moet beletten dat je verder leeggezogen wordt. Met alle respect voor mevrouw De Keye.


Nog reacties:

Wat voor soort therapeute ??? Hier is duidelijk pseudowetenschap aan het woord. Schande voor Radio 1.
Mevrouw is therapeute: een niet beschermde beroepstitel, trouwens therapeute in wat ?? Ik vrees ook dat hier pseudowetenschap aan het woord wordt gelaten.


Krijg je persoonlijke begeleiding? Als Master Coach leef ik me vlot in jouw situatie in, vertel ik jou waar je staat en waar je uitweg ligt.
Volg je een open training? Als erkend trainer help ik jou en de andere deelnemers om van elkaar te leren en zo sneller te groeien.

Master Coach en erkend trainer in wat?

Blijkbaar heeft deze zelfbenoemde therapeute een zogenaamde doelgroep in de maatschappij gevonden om flink aan te verdienen.

Groeten

Re: www.narcismecoach.be (radio1)

BerichtGeplaatst: 31 jul 2017, 18:28
door Blueflame
Kristof,

ik heb deze uitzending eerder toevallig gehoord en, zeker tegen het einde, heb ik ook regelmatig mijn wenkbrauwen gefronst.
Ik kan niet precies de vinger op de wonde leggen, maar tegen het einde kwam de mevrouw niet erg professioneel over vond ik. Zelf ben ik wel geen psychiater, dat moet ik er bij vertellen.

Mvg.