MX2 behandelingen

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

MX2 behandelingen

Berichtdoor Nederlander » 07 nov 2016, 22:06

Pure NEP en complete geldklopperij! Beetje op een tafel liggen met wat stenen ballen onder je...
Afbeelding

Sommige mensen... echt... En dat voor een 'behandeling' van maar liefst 60 euries (of meer!)

Het exclusieve MX-2 Heliotalic light systeem is bedoelt voor krachtige healingen.Dit systeem bestaat uit een aluminium plaat (sublimatieplaat) van 1.50 mtr. x 1.50 mtr. speciaal ingeprint met heilige geometrie welke is geënergetiseerd en geactiveerd door de MX-2 energie-veld.

Er staan volgens de geometrische vorm 60 x Berg/Amethist/Citrien/Toermalijn kristallen bollen die vervolgens ook weer geënergetiseerd zijn.

We kunnen een stoel in het midden van het systeem plaatsen of een massage tafel erover heen plaatsen.

De intensiteit en de liefdesenergie vanuit de MX-2 Heliotalic light systeem zal ongekend zijn.

Een ervaring met de MX 2 Heliotalic light systeem zorgt ervoor dat er een proces bij u op gang komt, het proces van het bewustworden.

Aan de basis van de MX-2 energie zit de krachtige kundalini die via de MX-2 niet alleen sterk van onder naar boven wordt geactiveerd maar ook van boven naar onder, waardoor er een verticale energie vanuit het hartchakra ontstaat zodat de kundalini veilig en zonder problemen de kruin uitstroomt en zo in zeer korte tijd grote sprongen in de spirituele evolutie kan maken.

Als het ware wordt u in staat gesteld telkens een laagje af te pellen zodat er een nieuwe laag zichtbaar wordt.

Wanneer dit proces eenmaal begint zullen er als vanzelf disbalansen aan het licht komen.

Bepaalde onverwerkte emoties zoals angst,woede,onmacht,verdriet e.d.

De MX2 energie zorgt ervoor dat deze zaken naar boven komen en zorgt er tevens voor dat u anders tegen dit alles aan kunt kijken, doordat uw gedachten rustiger worden. Daardoor wordt het ook gemakkelijker om dingen te verwerken en los te laten.

De ene laag af te pellen om de onderliggende laag te kunnen zien.

De MX2 Heliotalic light systeem is een uitzonderlijk goed hulpmiddel bij zelfontwikkeling. Wanneer het proces eenmaal op gang is gekomen gaat het verder. U valt van het ene inzicht in het andere en al snel zult u het totaalplaatje zien. Een behandeling met de MX 2 Heliotalic light systeem is een eerste stap in de ontdekkingsreis naar uw ware zelf.

U zult bepaalde ervaringen met de bijbehorende emoties gemakkelijker een plekje kunnen geven, uw gedachten op een rij kunnen zetten.

Als u er aan toe bent meer bewust te worden van uzelf en uw omgeving, als u er aan toe bent om het heft weer in eigen hand te nemen en verantwoordelijkheid voor uw eigen leven te nemen, dan bent u toe aan een ervaring met de MX 2 Heliotalic light systeem .Deze sessie duurt 60 minuten en kan zowel in Den Bosch en/of een lokatie naar keuze gegeven worden.

De prijs voor een consult op onze lokatie in Den Bosch bedraagt € 60,00

De prijs voor een consult op lokatie bedraagt € 70,00 excl. eenmalig reiskostenvergoeding retour van € 0,35 km berekend vanuit Den Bosch.(minimaal 6 personen)

Tevens komen wij op workshops bijeenkomsten waar u met eigen groep het systeem kunt ervaren voor bijvoorbeeld een dagdeel of dag.


ONGEKENDE NEPPERIJ zal die vast bedoelen.....

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mx2p ... escription
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: MX2 behandelingen

Berichtdoor Renate » 08 nov 2016, 14:23

En het geld (de wortel van alle kwaad :)) stroomt van de portemonnee van de goedgelovige, naar die van de oplichter, bij wie het geld geen kwaad kan.
Renate
 
Berichten: 2234
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52

Re: MX2 behandelingen

Berichtdoor Heeck » 08 nov 2016, 15:50

En nog jaarlijks onderhouiden van de energetische toestanden ook:

Ik heb begrepen dat de MX2 energie om de zoveel tijd verhoogt wordt, gaan dan de producten die al zijn verkocht ook automatisch mee met de nieuwe energie?
Nee. De producten die al zijn verkocht moeten worden opgestuurd naar de MX2 trainer om de nieuwe verhoging te krijgen. De kosten zijn gering. Raadpleeg uw dealer / therapeut voor verdere informatie. Voor de therapeuten die een MX2 generator hebben geldt dat elk jaar rond januari de nieuwe verhoging persoonlijk wordt aangebracht.Voor de energetische vernachelarij zie:

http://skepp.be/nl/algemene-info/energe ... nformatief

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6546
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Re: MX2 behandelingen

Berichtdoor Kristof » 08 nov 2016, 16:04

Een therapie met ballen. :D
Men kan wel meer kinetische energie opdoen door rechtstreeks op de bollen te gaan liggen. :wink:
For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring.
Carl Sagan - RIP
http://www.carlsagan.com/
Avatar gebruiker
Kristof
 
Berichten: 345
Geregistreerd: 08 jan 2010, 16:58


Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast