Ziek van rookwalmen van de buren?!

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

Ziek van rookwalmen van de buren?!

Berichtdoor vragen » 10 okt 2015, 18:47

Wij hebben met enige regelmaat hinder van houtrook. Steeds meer mensen hebben hier een vuurkorf. We moeten dan snel de ramen sluiten, om geen benauwdheidsklachten te krijgen. Maar soms zijn we te laat en stinkt je hele woning hiernaar. We gunnen graag een ander een plezier maar niet ten koste van onze gezondheid? Denk aan: We hadden raampje van de babykamer open staan. De buren gingen vuurkorf aanzetten waardoor de rook rechtstreeks de babykamer in ging. De baby heeft 2 dagen hiervan moeten hoesten. Ik maak me zorgen om de gezondheid.

Waar ik me nog meer zorgen maak is om een hout kachel. Die gaat vaker aan dan een vuurkof. De gehele blok ruikt naar de houtrook. Zowel voor als achter kunnen we onze woning niet ventileren. Je hebt zelfs mensen die de houtkachel of open haard als hoofdverwarming gebruiken. Hoe zit dit juridisch?
vragen
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 05 jul 2013, 00:06

Re: Ziek van rookwalmen van de buren?!

Berichtdoor Vegamobiel » 10 okt 2015, 18:54

Installeer een degelijk ventilatiesysteem en je moet je ramen niet meer open zetten (wat trouwens zeer slecht voor de woning is)
Spelfouten worden niet gemaakt, maar door mensen uitgevonden!
Vegamobiel
 
Berichten: 148
Geregistreerd: 30 okt 2006, 21:47

Re: Ziek van rookwalmen van de buren?!

Berichtdoor Hammer of doom » 11 okt 2015, 10:18

Kent u http://www.juridischforum.be/forum/ ?
Leg daar de vraag eens voor.

Edit een paar minuten later, of kan onderstaande u nog beter helpen.
https://www.nurecht.nl/forum/index.php
http://www.eerstehulpbijrecht.nl/forum

Ach, wist toch niet wat te doen de afgelopen 10', kon daarom beter u wat verder helpen, alhoewel u dit zelf ook had kunnen terugvinden.
Hammer of doom
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 23 dec 2009, 10:17


Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten