Kristalzout.nl

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

Kristalzout.nl

Berichtdoor Nederlander » 19 dec 2014, 10:49

http://www.kristalzout.nl/

Nog nooit zoveel zweefblabla op één site gelezen, alleen maar over ZOUT.......

Kristalzout uit de Himalaya van het Centrum voor Innerlijke Vrede

wordt streng geselecteerd op haar werking op energetisch niveau.
is tenminste 250.000.000 jaar oud,
is een natuurlijk mineraalzout dat alle mineralen, nodig voor onze levensprocessen, bevat,
levert ons alle mineralen die we nodig hebben, volkomen opneembaar, in voldoende hoeveelheden, voor 3 eurocent per dag,
is een natuurlijk mineraalzout dat volkomen opneembaar is op celniveau door zijn unieke kristalstructuur, gevormd onder zeer specifieke geo-tectonische omstandigheden,
belast ons lichaam niet zoals gangbare zouten dat doen. Integendeel: het natuurlijke mineraalzout levert ons werkelijk oeroude energie en regenereert ons lichaam op alle niveaus.
Productinformatie

Het Kristalzout van het Centrum voor Innerlijke Vrede, uit het bergmassief van de Himalaya is tenminste 250 miljoen jaar oud. Het natuurlijke mineraalzout wordt naar traditioneel gebruik met de hand geoogst en geselecteerd, gewassen en in de zon gedroogd. Het mineraalrijke Kristalzout is van natuurlijke oorsprong en is de hoogwaardigste vorm van natuurzout. Het ondergaat geen industriële behandeling. Het voldoet volledig aan de normen voor voedingszout. Het Kristalzout uit de Himalaya van het Centrum voor Innerlijke Vrede is gekeurd door het Institut für LWU (Lebensmittel - Wasser - Umwelt), in Neurenberg, Duitsland. Het Kristalzout uit de Himalaya van het Centrum voor Innerlijke Vrede wordt geselecteerd om haar zeer sterk harmoniserende werking. Energetisch gezien werkt het in op het niveau van de hartchakra, waardoor het optimaal zorg kan dragen voor de rest van het lichaam, maar ons mensen bijvoorbeeld ook helpt 'ontwaken'.


Kristalzout uit de Himalaya van het Centrum voor Innerlijke Vrede, dat werkt op het niveau van het hart - het voorziet ons lichaam van alle benodigde mineralen en van energie en helpt ons om geestelijk 'te ontwaken', terwijl we tegelijkertijd meer geaard raken. Vele moderne welvaartsziektes worden voorkomen of verdwijnen wanneer men dagelijks een kleine hoeveelheid van dit zout inneemt.
Roze kwarts tot 100 kg - brengt ons emotioneel in harmonie.
Voor het mentale lichaam, oftewel het geestelijke welzijn hebben we de "Engelen" van Szekely vertaald: 7 aardse en 7 hemelse krachten waarmee de Essenen zich gedurende de week verbonden om hun gezondheid te blijven verbeteren. De teksten zijn zo'n 4000 jaar oud en nog altijd zeer actueel.
Sinds mei 2006 hebben we in ons assortiment een bijzonder effectief medisch apparaat, Vitafon-T geheten.
Ik wens u veel plezier toe met het doorlezen van deze website. Als u iets wilt vragen kunt u altijd contact opnemen. Het ga u goed!

Annemiek Riksen


Ik zou zeggen tegen die Annemiek: YEAH. WHATEVER! MIsschien is dit wat voor je:
Afbeelding
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron