De i9 fles.... LACHEN!!!

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

De i9 fles.... LACHEN!!!

Berichtdoor Nederlander » 30 aug 2014, 14:05

Vandaag nieuw bij ons binnen gekomen. Ik had het zelf eerst getest. Dit water dat positief opgeladen wordt in deze i9 Waterfles geeft werkelijk een positieve boost energie die invloed heeft op de positieve moraal en brengt enorm harmonieuze gevoelens.

De i9 Waterfles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen mekaar en ze werken in volledige harmonie. De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.
7 Chakra's

Volgens de principes van de kleurentherapie (chromotherapie) is ons lichaam samengesteld uit verschillende kleuren en kan het tekort aan een kleur een aanleiding geven tot ziek zijn. Ook volgens de kleurentherapie, wordt een persoon geacht gezond te zijn zolang de kleuren van het spectrum in een staat van harmonie zijn. De verschillende delen van het menselijk lichaam en de verschillende interne organen hebben allen verschillende kleuren.

Meer informatie op onze webshop: http://www.kamperfoelie.com/webshop/pro ... 0Waterfles

Afbeelding

Afbeelding

Of die lui zijn oerstom of zuiver op geld belust... IT....... IS........ A........ BOTTLE!!!!!!!!

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek... suuuuuuuuuuuuuuuure.......

Heb ik maar 1 ding voor:

Afbeelding
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: De i9 fles.... LACHEN!!!

Berichtdoor Renaat » 30 aug 2014, 14:49

Nederlander schreef:Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.

Dat kan best wel eens kloppen. Laat een groep mensen een uur stevig sporten, geef de ene helft daarna water te drinken en de controlegroep niets. Ik voorspel dat men een verschil zal vinden in uithoudingsvermogen en recuperatietijd. Dat de fles waar het water uitkomt van geen belang is, dat vergeet men daar maar even.
Renaat
 
Berichten: 576
Geregistreerd: 28 jul 2012, 20:26

Re: De i9 fles.... LACHEN!!!

Berichtdoor schaakmat » 22 nov 2015, 17:58

tja, vermits de wetenschap ook geen verklaring heeft hoe het mogelijk is dat een watermolecule onder 3 verschillende toestanden (gas,vast en vloeibaar) voorkomt, zijn er misschien wel meer dingen die we niet weten. Lachen we even hard met de wetenschap omdat ze er geen verklaring voor hebben?
Hoe lang is onze nationale trots François Englert uitgelachen geweest met zijn theorie rond het Higgs-deeltje? Heeft hij ondertussen geen nobelprijs gekregen? Natuurlijk kon hij geen geld verdienen aan zijn theorie van het bestaan van dat deeltje, maar had hij dat wel gedaan, dan was hij waarschijnlijk nog meer uitgelachen...

ik wil maar zeggen, skeptisch zijn is nodig en lachen is gezond, maar besef ook dat we nog niet alles weten, want anders zou de wetenschap geen reden van bestaan meer hebben.
schaakmat
 
Berichten: 11
Geregistreerd: 16 mei 2015, 15:48

Re: De i9 fles.... LACHEN!!!

Berichtdoor willem_betz » 22 nov 2015, 19:00

Er zijn zeker nog heel veel dingen die we nog niet weten. Maar over die drie aggregatietoestanden, aantrekking en ordening van atomen, kristallen, tripelpunt, is toch heel wat gekend. Zoek het eens op.
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4704
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29

Re: De i9 fles.... LACHEN!!!

Berichtdoor Blueflame » 22 nov 2015, 20:07

schaakmat schreef:Hoe lang is onze nationale trots François Englert uitgelachen geweest met zijn theorie rond het Higgs-deeltje? Heeft hij ondertussen geen nobelprijs gekregen? Natuurlijk kon hij geen geld verdienen aan zijn theorie van het bestaan van dat deeltje, maar had hij dat wel gedaan, dan was hij waarschijnlijk nog meer uitgelachen...

Geen idee.
Waar haal jij het dat die mens is uitgelachen? Ik heb hem nooit uitgelachen, jij wel?
Hij heeft overigens wél heel wat prijzen in de wacht gesleept met essays (oa) over gravitatie. Dus misschien heeft hij er toch aan verdiend? Is daar wat mis mee?

ik wil maar zeggen, skeptisch zijn is nodig en lachen is gezond, maar besef ook dat we nog niet alles weten, want anders zou de wetenschap geen reden van bestaan meer hebben.

Dat is waar, maar dat is geen argument om dan maar te zeggen dat alles kan en dat sommige dingen geen onzin zouden kunnen zijn.

Mvg.
Nonsense is our core business
Avatar gebruiker
Blueflame
Site Admin
 
Berichten: 4138
Geregistreerd: 20 okt 2006, 12:43

Re: De i9 fles.... LACHEN!!!

Berichtdoor Nederlander » 30 sep 2017, 23:02

Hoe bekom je zo'n vitaal en geïnformeerd water?

Heel eenvoudig: door kraantjeswater of ander soort water (of andere drank) in de fles te gieten. Direct na het in de fles gieten, smaakt het water reeds zachter en fijner. Testresultaten wijzen uit dat een geleidelijke verbetering van de waterkwaliteit zich voordoet gedurende de eerste 3 uur dat het water in de fles aanwezig is.

Afbeelding
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland


Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron