Niburu webshop...

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

Niburu webshop...

Berichtdoor Nederlander » 02 mei 2014, 07:45

Als het aan mij lag was die shop zó opgeheven... wat een klinkklare LARIE verkopen ze daar...

Zoals deze:

Schumann-frequentie door je hele huis
De Schumann Electrosmog Corrector is een geavanceerd apparaatje, waarmee een elektromagnetisch veld met de Schumann frequentie (ook wel resonantie genoemd) van circa 7,8Hz wordt opgewekt. Het apparaatje is opgebouwd uit een transformator, een frequentiegenerator, een Tesla-spoel, een Möbius-spoel, een rozenkwartskristal en een LED.
Middels een ingenieus systeem, waarbij de Schumann-frequentie elektromagnetisch wordt teruggekoppeld naar het elektriciteitsnet, ontvangt je hele huis deze frequentie. De werking van het apparaat is eenvoudig: je steekt hem in een vrij stopcontact en dat is het. Het verbruik is ongeveer 1,5 Watt.
Wat heb je eraan?
De Schumann-frequentie is de frequentie van het aardmagnetisch veld en het is de resonantiefrequentie van de massa van de aarde en wordt ook de ‘hartslag van de aarde’ genoemd. Daarbij is het ook nog eens de frequentie van onze hersenen wanneer deze zich tussen de Theta- (4 tot 8Hz) en Alphastaat (8-12Hz) bevinden. In de Alphastaat ben je ontspannen en staat je brein open voor nieuwe informatie, het is de beste staat om nieuwe dingen te leren. In Theta bevind je je als je licht slaapt, en ook als je in diepe meditatie bent. Je schommelt dan als het ware tussen Alpha en Theta in en bent helemaal ontspannen.
Op deze grens, tussen Alpha- en Theta, van 7 tot 8Hz, bevindt zich de ideale frequentie voor visualisatie, het programmeren van je brein, en het gebruik van je creatieve mogelijkheden. Jezelf in het hele huis omringen met deze frequentie opent dus deuren naar ontspanning, creativiteit, ideeën, nieuwe kansen tot het verbeteren van je eigen leven en de mensen waar je om geeft.
Mensen die langer dan een week verstoken zijn van de Schumann-frequentie worden instabiel. Daarom wordt bijvoorbeeld in en om ruimtestations deze frequentie elektromagnetisch opgewekt, zodat astronauten ‘geaard’ blijven, ondanks dat ze niet op aarde zijn!
Extra voordeel
De Schumann Elektrosmog Corrector doet zijn naam eer aan. Het heeft niet alleen een rustgevend en stabiliserend effect, het werkt ook daadwerkelijk tegen elektrosmog, omdat het gegenereerde Schumann-signaal meestal groter is dan de straling van mobiele telefoons, wifi, dect-telefoons en andere elektrische apparaten, die daarmee dus veel minder overlast kunnen veroorzaken.
Met dit apparaatje hoef je zelf niets te doen, je hele huis wordt weer de plaats die het hoort te zijn: de plek om je weer op te laden, en bij te komen van de hectiek en negatieve invloed buitenshuis!

Afbeelding

Of dan deze:
Zet de Schumannresonantie aan op je telefoon
Deze kleine stereo microbuddy is slechts 20 mm en heeft een doorsnee van 9 mm. Hij is voorzien van een vergulde 3,5mm plug.
In de microbuddy zit een getachyoniseerd spoeltje die zowel op het linker- als rechterkanaal is aangesloten en hij zendt de afgespeelde Schumann-frequentie-MP3 als een magnetisch veld. Het bereik is circa 50cm.
De stereo microbuddy is een haast onzichtbaar apparaatje en daarom zeer geschikt om met je smartphone, tablet, laptop, pc of een MP3-speler te gebruiken om de Schumann-frequentie af te spelen. Hiermee neutraliseer je elektrosmog, terwijl je telefoon of laptop gewoon functioneert en normale ontvangst heeft.
Na aankoop wordt je gratis een MP3-bestand met de Schumann-frequentie per e-mail toegestuurd.

Afbeelding

Nog ééntje... vooruit dan maar!

Prachtig om naar te kijken en meteen ontstorend
De plasmabol werd in 1895 uitgevonden door Nikola Tesla. Deze glazen bol van Ø 20cm is gevuld met een mix van verschillende edelgassen: Xenon, Krypton en Neon. Door middel van een hoogspanning Tesla-coil worden vele sparks van het midden uit naar het oppervlak gestuurd. Als basis wordt de helende Hulda Clark-frequentie van 30.000 Hz gebruikt.
Er wordt een gemoduleerde 7,8 Hz Schumann-frequentie gebruikt, gelijk aan de resonantie van de aarde, die zeer effectief is als anti-elektrosmog. Storende frequenties worden geneutraliseerd, denk hierbij aan GSM-signalen, netstroom, WIFI, DECT, en EMF afkomstig van o.a. computers en monitoren.


let op: Storende frequenties worden geneutraliseerd, denk hierbij aan GSM-signalen, netstroom, WIFI, DECT, en EMF afkomstig van o.a. computers en monitoren. Met andere woorden, éénmaal aangesloten, POEF! Wég internet! Wég stroom! Wég mobieltje...

Afbeelding

Oja, en wáár zouden we zijn zonder die belachelijke nooit-werkzame stickertjes?
Bescherm jezelf tegen elektrosmog
De GSM Shield is een ontstorende sticker die je op je mobiele telefoon of DECT telefoon plakt. De sticker is nog extra getachyoniseerd.
De GSM Shield neutraliseert meer dan 80% van negatieve stralingsinvloeden die van je telefoon af komen. Je kunt ervoor kiezen om de sticker op de batterij te plakken of aan de buitenkant van je telefoon.
Indien je de GSM Shield op een DECT telefoon wilt gebruiken, adviseren wij om er twee op het basistoestel te plakken.
Natuurlijk werkt het ontstoren ook op andere apparaten zoals je laptop of pc, de televisie of de koelkast bijvoorbeeld. Bij grotere apparaten wel wat meer stickers plakken.


Afbeelding
Getachyoniseerd my ASS! Van tachyonen is nieteens zeker dat ze bestaan, let ALONE dat ze ooit opgemerkt zijn! En achja, tuurlijk... blijf vooral plakken die nepstickertjes hoor, lekker de oplichters voeren!

IDIOTEN! Echt SCHANDELIJK hoe die lui de gewone mens weten uit te PERSEN met het aanbieden van de meest complete waardeloze PUINZOOI!

Voor nog meer klerezooi: http://www.niburuwebshop.nl/ OPHEFFEN DIE OPLICHTERSHANDEL!!!!!!!
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 526
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: Niburu webshop...

Berichtdoor Renate » 02 mei 2014, 07:53

Niet werkende oplossingen, voor niet bestaande problemen. Gouden handel zo lang er mensen denken dat ze die niet bestaande problemen hebben, of ze zich dit aan laten praten.
Renate
 
Berichten: 2209
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52


Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron