De helende... STOEL?!?!?

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

De helende... STOEL?!?!?

Berichtdoor Nederlander » 04 okt 2013, 20:36

http://moniquetimmers.nl/

Compleet maf dat mens...

De energetische stoel de Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in werkelijkheid zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. Door deze workshop/opleiding kun jij in korte tijd leren te werken tot op cel- en zielniveau. De Bron-Code is een energetische stoel, speciaal ontworpen voor therapeuten en wordt enkel geleverd inclusief een opleiding en begeleiding.

De energetische stoel; de Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen
uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden
plaats vinden).

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

Programma 4 zorgt ervoor dat jouw zielfrequentie weer in evenwicht komt en harmonieert met je ‘aardse’ frequenties. Eenheid! Hooggevoeligheid wordt omgevormd naar authentieke kracht.

Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt.

Deze programma’s kunnen bewust aangestuurd worden, door zowel de cliënt alsook de therapeut. De ervaring leert dat de Bron-“stoel” fungeert als een soort inwijding. Vele therapeuten herinneren zich na deze opleiding weer de ‘oude kennis’, kwaliteiten en vermogens die al in jou aanwezig zijn. Je ervaart weer wie je werkelijk bent: een stralend wezen verbonden met alles wat is: oneindig bewustzijn, oneindige liefde. Cliënten en ook kinderen kunnen zich weer bewust worden van andere zijnstoestanden; kennis uit zogenaamde vorige (of parallelle) levens. Het zijn vaak prachtige ingrijpende ervaringen, waardoor hun leven en kijk op zaken echt veranderd.

Tijdens de opleiding verblijf je in het sfeervolle gastenhuis van de Erdbruggenerhof met een of twee andere gasten. Het gastenhuis heeft drie slaapkamers, waarvan één gesitueerd is op de vide, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruime gezellige huiskamer met houtkachel, een kleine bibliotheek en een televisie met DVD speler. Je kunt daarnaast genieten van de prachtige energetische tuin met grote natuurlijke vijver, terrassen (ook overdekt en verwarmd), klein zwembad, mooie plekjes en de vele (zang)vogels. Heerlijke plekjes om je even terug te trekken en uit te rusten. Het geheel is omgeven door weilanden waar de paarden van Erdbruggenerhof rustig grazen. De hoeve is schitterend gelegen in een uitgestrekt wandel-, fiets-, natuur- en agrarisch gebied.

De workshop/opleiding is volledig verzorgd met verblijf, ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, water, koffie, thee en vruchtensappen. Marcel tovert de meest lekkere maaltijden op tafel, veelal biologisch en vegetarisch. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd in het grote huis of buiten op een van de terrassen.

En oja... leuke stoel kost €425,- !!!!!!!!!

De OVERDUIDELIJKE fake testimonials... Zitten echt GILLERS tussen! > http://moniquetimmers.nl/wp-content/upl ... m-Code.pdf
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast