BioWATTE?

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

BioWATTE?

Berichtdoor Nederlander » 04 aug 2013, 12:04

http://www.biofotonentherapie.nu/

Zucht... het zou helpen tegen de volgende zaken...

* Allergie * Angst * Astma * Artritis * Blaasontsteking * Bronchitis * Darmproblemen * Depressie * Diabetes * Dyslexie * Electro smog problemen * Endometriose * Fibromyalgie * Gordelroos * Galstenen* Hoofdpijn * Ziekte van pfeiffer * Kalknagels/schimmelnagels * Koortslip * Maagproblemen * Migraine * Nierstenen * Overgewicht * Overgangsklachten * Psoriasis * Q-koorts * Reuma * Rugklachten* Vaccinatieschade (WHUT?!?!?!) * Whiplash * Ziekte van Crohn * Collitis Ulcerosa * Ziekte van Lyme

RIEKT NAAR OPLICHTERIJ... But wait... there''s MORE!

Wat is het nou precies?

Ontdekking van biofotonen

In 1933 stelde de Russische natuurkundige, Alexander Gurwitsj, dat alle cellen licht uitstralen. Later in de jaren zeventig bevestigden Duitse natuurkundigen Popp en Mersmann dit op wetenschappelijke wijze. Cellen stralen niet alleen licht uit, ze absorberen het ook en slaan het op.

Verder werd ontdekt dat een gezonde cel coherent (=regelmatig, samenhangend) licht uitstraalt, terwijl een zieke cel chaotisch licht uitstraalt, en dat de chaotische straling zou kunnen worden gescheiden van de coherente straling door middel van elektronische filters.

Ook werd door Popp en Mersmann ontdekt dat alles zijn eigen specifieke straling en trilling heeft. Dus elke bacterie, elk virus, elk orgaan, elke cel, elk zware metaal, elke ziekte en elk medicijn (zowel conventioneel als alternatief) heeft zijn eigen trilling en straling.Biofotonen

Elke levende cel straalt ongeveer 100.000 lichtimpulsen per seconde uit. Deze lichtimpulsen bestaan uit biofotonen (lichtdeeltjes) van verschillende frequenties en zorgen voor de aansturing van alle biochemische processen in het lichaam.

Bij een gezonde cel zijn deze lichtimpulsen van nature sterk gebundeld, die onder invloed van ‘verstoringen’ verzwakken en een chaotisch karakter krijgen.

De celstofwisselingsprocessen kunnen dan niet meer optimaal door het lichaam worden uitgevoerd, waardoor het immuunsysteem van het lichaam slechter gaat functioneren en het zelfhelend vermogen vermindert. Uiteindelijk is dit een situatie die tot ongemak en ziektes leidt.Wat is biofotonen therapie?

De biofotonen therapie behandeling richt zich voornamelijk op de oorzaak en haalt die waar mogelijk weg, waardoor symptomen verdwijnen. Door behandeling met biofotonen worden de ziekmakende verstoringen in het lichaam weggenomen en wordt het lichaam de kans gegeven zichzelf weer te genezen.

Elke cel in ons lichaam heef een eigen trillingsfrequentie welke we kunnen meten met behulp van de Chiren, een door Johan Boswinkel (grondlegger biofotonen therapie) hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. Dit is een instrument dat werkt met een biofeedbacksysteem waarbij het lichaamseigen licht ervoor zorgt dat het lichaam weer in evenwicht komt.

Er zijn tijdens een biofotonensessie drie fases te onderscheiden:de diagnose-, de behandel- en de ondersteunende fase:

Diagnose fase:

Het opsporen van verstoringen wordt gedaan door middel van metingen van acupunctuurpunten op handen en voeten. Deze punten zitten aan het einde van de meridianen(energiebanen), die met alle onderdelen van het lichaam verbonden zijn.

Als blijkt dat bepaalde meridianen verstoord zijn gaan we op zoek naar de oorzaken van deze verstoring, door te kijken welke frequenties er nodig zijn om het energieniveau van de verstoorde meridianen te verbeteren.Behandel fase:

Bij de behandeling worden twee glazen staven vastgehouden. Met de ene glazen staaf neemt de Chiren het licht op dat door het lichaam wordt uitgestraald. Dit licht wordt door glasvezelkabels doorgegeven aan de Chiren. In de Chiren wordt het licht gesplitst in harmonisch en disharmonisch licht.

Het goede, harmonische licht, wordt versterkt teruggegeven aan het lichaam via de andere glazen staaf. Tijdens het programma worden de frequenties die tijdens de diagnosefase zijn gevonden, met het licht meegestuurd. De behandelfase bestaat uit 1 lang programma van circa 10 min.Ondersteunende fase:

Tijdens deze fase wordt er via glazen voetplaten een programma gegeven van 15 min vergelijkbaar met de behandelfase, met middelen die ondersteunend werken. Dit heeft als doel om de periode waarin het lichaam zich gaat ontdoen van de schadelijke/verstorende stoffen zo goed en mild mogelijk voor u te laten verlopen.

De therapie is erop gericht om het lichaam te ontstoren en het immuunsysteem te stimuleren, waardoor het lichaam zichzelf weer beter in balans kan brengen en houden!

COMPLETE KWAKWAANZIN NATUURLIJK!!!

WIE zijn het?

Contact

Wij hebben samen onze biofotonen therapie praktijk en hebben op wisselende tijden en dagen mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Hieronder stellen wij ons kort aan u voor en staan onze persoonlijke contactgegevens:Corine Wantenaar

Al jaren ben ik werkzaam als stoelmasseuse en triggerpoint therapeute bij diverse bedrijven en als begeleider van cliënten op onze boerderij. Daarbij is mij één ding heel duidelijk geworden: het zou goed zijn als de mens zich meer bewust is van de invloed van stress op gezondheid van lichaam en geest.

Het meten met de chiren en kennis van de biofotonen therapie kan hierin veel helderheid en positieve resultaten geven, is mijn ervaring. Op zoek naar de oorzaak in plaats van het onderdrukken van symptomen is naar mijn mening een heilzamer doel.

Bent u ook benieuwd of dit een oplossing voor u kan zijn, dan kunt u mij bellen of mailen.

Corine Wantenaar

Biofotonen Coherentie Therapeut

TouchPro Stoelmassage/Triggerpoint Therapeut

Beheerder/mede-eigenaar Biologische zorgboerderij

‘Het Derde Erf’

Kvknr:32095023

06-52336343

corinewantenaar@gmail.comYmkje de Groot

Als gespecialiseerd verpleegkundige ben ik inmiddels al vele jaren werkzaam binnen het reguliere medische circuit, terwijl ik daarnaast ook opgeleid ben als poly energetisch therapeut. Deze achtergrond in combinatie met de biofotonen therapie, blijkt voor mij goed te werken. Ik ben blij dat ik me middels de biofotonen therapie nu bezig kan houden met het zoeken naar oorzaken in plaats van het bestrijden van symptomen!

Ik combineer deze twee werelden, door part time te werken als biofotonen coherentie therapeut naast mijn verpleegkundig werk. U kunt mij voor vragen en andere zaken altijd via mail dan wel per mobiele telefoon bereiken.Hartelijke Groet en wellicht tot ziens in onze biofotonen therapie praktijk!

Ymkje de Groot

Biofotonen Coherentie Therapeut

Poly Energetisch Therapeut & Gespecialiseerd Verpleegkundige

Bigregnr:19031183730.

Kvknr:562119466

Btwnr: NL106125199B01

06-40035650

ymdegroot@live.nlBezoekadres:

Birkstraat 125

3768HE Soest
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 526
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Ludde » 04 aug 2013, 22:25

Nederlander schreef:RIEKT NAAR OPLICHTERIJ... But wait... there''s MORE!Zeg maar gerust dat het heel erg stinkt naar....
Ludde
Ludde
 
Berichten: 177
Geregistreerd: 22 mei 2012, 18:03

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Nederlander » 04 aug 2013, 22:27

Ludde schreef:
Nederlander schreef:RIEKT NAAR OPLICHTERIJ... But wait... there''s MORE!Zeg maar gerust dat het heel erg stinkt naar....
Ludde

STRONT dus! :twisted:

Hoewel er meer dan 600 studies over het probleem van mitogene straling zijn gepubliceerd, zijn er geen eensluidende conclusies, zelfs niet over de fundamentele vraag over het bestaan van dit type straling.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Biofoton

MAW wat er op die site staat is gewoon complete lulpraat van de 1e orde!
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 526
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Heeck » 05 aug 2013, 11:30

Nederlander en ook Anderelanders,

Wat kan ik nu leren van het gegeven dat op SKEPP mínstens het volgende is te vinden over biofotonen:


maar dat zulks zelfs door forumbezoekers niet wordt opgemerkt.

Wat doe ik verkeerd en zou te verbeteren zijn?

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6543
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Renaat » 05 aug 2013, 12:40

Heeck schreef:Wat kan ik nu leren van het gegeven dat op SKEPP mínstens het volgende is te vinden over biofotonen:
...
maar dat zulks zelfs door forumbezoekers niet wordt opgemerkt.

Wat doe ik verkeerd en zou te verbeteren zijn?


Jij doet volgens mij niets verkeerds. Mijn ervaring is dat - spijtig genoeg - een heleboel mensen extreem lui zijn als het gaat om het gebruiken van een zoekfunctie op en forum (of algemeen in het verder kijken dan de neus lang is) en men wel snel iets posts op een forum zonder te controleren of dat thema reeds aan bod is gekomen. Ik stel vast dat op veel fora onderwerpen vaak talloze keren opnieuw worden opgestart of - nog veel vervelender - vragen talloze keren opnieuw werden gesteld niettegenstaande het antwoord met enkele muisklikken terug te vinden was.

Zelf op een - op zich waardevolle website als - http://www.ikhebeenvraag.be/ doen mensen niet eens de moeite om eerst het antwoord op het www of die website te zoeken voor ze hun vraag stellen, wat tot talloze herhalingen van dezelfde vraag leidt en waardoor de mensen die die vragen beantwoorden worden overstelpt met zinloze vragen.

Renaat
Renaat
 
Berichten: 576
Geregistreerd: 28 jul 2012, 20:26

Re: BioWATTE?

Berichtdoor willem_betz » 05 aug 2013, 23:46

zou het een probleem zijn omdat veel mensen rechtstreeks naar het forum klikken en gewoon niet zien/weten dat er een website met veel artikels bestaat, met een goede zoekfunctie ?
Iets voor onze webtovenaars om eens over na te denken ?
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4703
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Heeck » 06 aug 2013, 09:20

Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6543
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Heeck » 06 aug 2013, 11:19

Renate,
Wat een goeie opmerking. Natuurlijk slaat iedereen (behalve ik zei de gek) niets na als het antwoord zonder naslaan kan worden verkregen.

Onmiddellijk heb ik dus de volgende vraag geplaatst:

Op
http://shop.biophysica.com/electromedic ... tation.php
wordt geadverteerd met TMS-apparaten en een Magnetic Stimulator.

Waarom zouden deze apparaten totaal gevaarloos zijn, terwijl toch sterke magneetvelden worden toegepast en TMS en MEP in ziekenhuizen worden ingezet juist vanwege hun effecten.

Dank,
R.
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6543
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Renaat » 06 aug 2013, 11:31

Heeck schreef:Renate,
Wat een goeie opmerking. Natuurlijk slaat iedereen (behalve ik zei de gek) niets na als het antwoord zonder naslaan kan worden verkregen.


Ik vermoed dat dit een reactie is op wat ik schreef (Renaat, niet Renate!). Ik wil toch even benadrukken dat ik niet sprak van 'iedereen' maar van een heleboel mensen. Een fundamenteel verschil wat mij betreft.

Renaat
Renaat
 
Berichten: 576
Geregistreerd: 28 jul 2012, 20:26

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Nederlander » 01 apr 2014, 19:45

Geleuter verplaatst naar: http://www.ydemdito.nl/
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 526
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Renate » 01 apr 2014, 20:09

Nederlander schreef:Geleuter verplaatst naar: http://www.ydemdito.nl/

Mijn hemel. Noem je dit nog geleuter? Ik zou toch wel sterkere bewoordingen willen gebruiken. Als je het stukje 'Wie ben ik?' zakt je broek toch wel heel erg af. Iemand die zich verdiept in het werk van de heer Ryke Hamer, die moet toch wel aardig de weg kwijt zijn.
Renate
 
Berichten: 2209
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Heeck » 03 apr 2014, 14:19

Oh die Heerlijke Nieuwe Wereld bij Ydemditto:
Ydemditto schreef:. . . . Tijdens de behandeling worden twee kwarts glazen staven vastgehouden.
Met de ene glazen staaf neemt de Chiren het licht op dat door het lichaam wordt uitgestraald.
Dit licht wordt door glasvezelkabels doorgegeven aan de Chiren.
In de Chiren wordt het licht gesplit.
Het goede, harmonische licht, wordt versterkt teruggegeven aan het lichaam via de andere glazen staaf.
Tijdens deze fase worden de frequenties die tijdens de diagnosefase zijn gevonden, aan de lichtenergie meegegeven.


Om de flauwekul beter tot zijn recht te laten komen heb ik iedere zin op een nieuwe regel laten beginnen.

Zie ook de aanprijzingen in:
http://skepp.be/nl/apparatuur/chiren

Met vooral de omgang met de kinderziel:
http://www.biori.nl/kindertaal/

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel, dus MIJDT SPIJT.
www.edge.org
Avatar gebruiker
Heeck
 
Berichten: 6543
Geregistreerd: 20 okt 2006, 22:09
Woonplaats: Leeuwarden

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Renate » 03 apr 2014, 16:31

Mijn hemel, dat stukje voor kinderen is helemaal vreselijk. Misleiding vind ik hier nog te zwak uitgedrukt. Het lijkt er meer op dat men de ouders via het kind wil bespelen.

En 'Wie is wij?'
Moet hier iemand z'n schoolgeld niet eens snel terug gaan halen?
Renate
 
Berichten: 2209
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Nederlander » 06 apr 2014, 08:53

Welwelwel... wat zien wij hierrrrrrr? Zit ze toch zowaar in het gebouw waar eerst Nieboehboeh heeft gezeten?!
birkstraat 125, 3768HE Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands! (volgens haar facebook)

EDIT: Oh nee, toch niet... sterker nog, op haar facebook staat een VALS ADRES! Ik kom op op het adres van een DIERENVOEDERZAAK bij een boerenbedrijf!
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 526
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Re: BioWATTE?

Berichtdoor Oude Belg » 14 apr 2014, 16:53

Nederlander schreef:Welwelwel... wat zien wij hierrrrrrr? Zit ze toch zowaar in het gebouw waar eerst Nieboehboeh heeft gezeten?!
birkstraat 125, 3768HE Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands! (volgens haar facebook)

EDIT: Oh nee, toch niet... sterker nog, op haar facebook staat een VALS ADRES! Ik kom op op het adres van een DIERENVOEDERZAAK bij een boerenbedrijf!


Nee hoor, het is echt energetisch. En nog officieel gecertificeerd ook. Ten bewijze : http://nl.chargemap.com/points/details/birkstraat-125-soest Ere wie ere toekomt.
Oude Belg
 
Berichten: 212
Geregistreerd: 13 mei 2012, 13:21


Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast