Stargate Octium...

Dit forum biedt de gelegenheid voor discussie over pseudo-wetenschappelijke feiten of 'gebakken lucht' op Nederlandstalige websites. Vul zelf aan... Reacties die valse verdachtmakingen bevatten of argumentloos zijn worden verwijderd.

Stargate Octium...

Berichtdoor Nederlander » 30 okt 2011, 15:23

Jawel, weer wat nieuws...

De ontwikkelingen binnen de natuurgeneeswijzen staan niet stil. Datzelfde geldt voor de ontwikkelingen met betrekking tot de Astrum Stargate.

Deze is namelijk uitgebreid met een ander soort orbs (bollen). In plaats van de glaskristallen orbs worden in deze nieuwe Astrum Stargate lichtmetalen orbs gebruikt.

Deze hebben dan ook hun eigen uitwerking op ons lichaam en onze geest. De energie die hierdoor wordt afgegeven werkt ook aan al onze systemen, maar enigszins op een andere manier.

Het doel van de Octium Orbs is het opnieuw coderen van ons DNA-materiaal. Binnen ons DNA bevinden zich ook DNA gerelateerde structuren, zoals buitenaards DNA (onder andere reptielenenergie), codexeringen die buitenregionaal worden beïnvloed, van niet-aardse oorsprong.

Deze DNA-structuren belemmeren onze spirituele groei, wijsheid, liefde en ons vertrouwen en houden de door onszelf geprojecteerde angsten in stand. De groei van het oorspronkelijke DNA wordt gemanipuleerd, om zo niet op tijd door te kunnen groeien naar een geoptimaliseerd DNA-systeem.

Willen we echt verder komen op de evolutionaire ladder dan is het noodzakelijk dat ons DNA-systeem zo optimaal mogelijk werkt. Dat de sluiers verdwijnen en onze ogen open gaan. Dat we weten dat er veel meer is dan hetgeen we met onze fysieke ogen kunnen zien. Dat we veel meer mogelijkheden in ons hebben dan we nu kunnen bedenken. Het is tijd dat we ons verleden loslaten en in onze eigen kracht gaan staan. De Astrum Stargate met Octium Orbs gaat daarbij helpen.

Deze nieuwe vorm van de Astrum Stargate is te ervaren bij Niburu Health in Soest. Mensen die nog geen enkele ervaring hebben opgedaan in de Astrum Stargate met glaskristallen orbs raden we af om direct in de Astrum Stargate met Octium Orbs te gaan.

Naast deze mogelijkheid is er in Soest tevens een Astrum Stargate met glazen kristallen orbs.

http://www.niburuhealth.nl/index.php?op ... &Itemid=69

Kasje spekken he? :twisted:

Broertje/nichtje van http://skepp.be/apparatuur/dominus-cervix
The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.
Jacques Yves Cousteau.
Avatar gebruiker
Nederlander
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 13 feb 2010, 14:53
Woonplaats: Harderwijk, Nederland

Keer terug naar Kwak-sites

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron