Pagina 1 van 1

Skinwalker Ranch: een paranormale boerderij.

BerichtGeplaatst: 24 jul 2018, 12:06
door Kristof
Inleiding:

Film trailer: DE JACHT OP DE SKINWALKER De film wordt op 11 september 2018 uitgebracht bij iTunes http://www.HuntTheSkinwalker.com Gebaseerd op het best-selling boek van George Knapp & Dr. Colm Kelleher

De film/documentaire ‘Hunt For The Skinwalker’ gaat over de vertrouwelijke, meest uitgebreide wetenschappelijke studie van de meest paranormale hotspot ooit. De Skinwalker ranch in Utah is over de hele wereld bekend vanwege de talloze angstaanjagende, blijkbaar bovennatuurlijke gebeurtenissen die gedurende honderden jaren in deze schilderachtige vallei zijn gemeld. Waaronder waarnemingen van orbs, UFO’s, dierverminkingen, onbekende wezens, poltergeistachtige activiteiten en vele andere onverklaarbare incidenten.

In 1996 ging er een multidisciplinaire wetenschappelijke studie van start, aangevoerd door een enigmatische miljardair uit Las Vegas. Er werd een team van universitair geschoolde onderzoekers samengesteld om bewijs te vergaren en zij brachten meer dan 10 jaar door op het terrein, ondervraagden getuigen, zochten naar verklaringen en werden rechtstreeks geconfronteerd met een onbekende intelligentie.

Recent nieuws heeft onthuld dat er een tweede, met overheidsgeld gesteunde, geheime studie werd opgezet, waarop was aangedrongen door het Defense Intelligence Agency (DIA). Dit tweede onderzoek was bedoeld om vast te stellen of het fenomeen op de ranch mogelijke implicaties had voor de nationale veiligheid of kon leiden tot technologische doorbraken.

De mysterieuze sluier die de Skinwalker ranch en het Utah bassin omgeeft, heeft regisseur Jeremy Corbell gedurende jaren gefascineerd. Uiteindelijk bezocht hij het landgoed om ooggetuigen te ondervragen, inclusief de nieuwe eigenaar van de ranch, en ontdekte ongewone, nooit eerder vrijgegeven vroegere opnames.

http://ufowijzer.nl/LaatstToegevoegdeArtikelen.htm

Het spoor van de weerwolf.
Deel 1: http://ufowijzer.nl/Tekstpagina's/Het-s ... lf%201.htm
Deel 2: http://ufowijzer.nl/Tekstpagina's/Het-s ... wolf-2.htm

We zullen het maar weer moeten geloven zeker? :roll:

Groeten.