Pagina 1 van 1

Het oprollen van de "Deep State"

BerichtGeplaatst: 10 mei 2018, 21:33
door Kristof
Hallo,

Voor wie eens goed wil lachen:

http://ufowijzer.nl/Tekstpagina's/Deep-State.htm

Een paar staaltjes van complot onzin:

Voor de niet-ingewijden is het moeilijk te geloven dat een regering of een organisatie dergelijke indrukwekkende en wereldveranderende doorbraken kan tegenhouden. De hoofdmacht die ons verhindert om toegang te krijgen tot deze technologie is een elite, een hyperrijke Lucifer sekte helaas. Veel van hun leden zijn betrokken bij wat de meesten zouden noemen kwaadaardige praktijken, zoals pedofilie, offerplechtigheden, mensenhandel en de wens de aardse populatie drastisch te verminderen.

David Wilcock schrijft het ook: kijk naar de achtergronden van het nieuws, haal de feiten niet uit de krant, kijk verder dan je neus lang is. De Clintons zijn corrupt tot op het bot, de Clinton Foundation is een criminele organisatie waar geld wordt witgewassen en voor eigen gewin wordt aangewend. De Clintons waren, samen met veel andere Deep State leden, kind aan huis op het privé eiland van Jeffrey Epstein, alwaar ze seks hadden met kinderen en daar zeer kwaadaardige rituelen mee uithaalden waarna de kinderen werden gedood en de Deep State leden (ook Hillary!) verscheidene organen en klieren opaten. :lol: Ik weet het, het is moeilijk te geloven, maar het is maar al te waar! :roll:

Groeten

Re: Het oprollen van de "Deep State"

BerichtGeplaatst: 11 mei 2018, 08:40
door Renate
Met het verminderen van de aardse populatie lijkt het allemaal nog niet erg te lukken. Zelfs het verlagen van de groei, hetgeen helemaal niet zo slecht zou zijn, lukt maar nauwelijks.

Re: Het oprollen van de "Deep State"

BerichtGeplaatst: 13 mei 2018, 14:28
door willem_betz
Dat de Clintons reptiel-aliens zijn wordt al lang in de doofpot gestopt, gelukkig heeft ons aller Trumbo Jedi-powers en zal hen stoppen. May the Farce be with you !

Re: Het oprollen van de "Deep State"

BerichtGeplaatst: 21 mei 2018, 12:28
door Kristof
Toen de site ufowijzer.nl pas was opgericht door Paul Harmans vond ik dit een interessante informatieve ufo-site zonder extreme standpunten, zonder zich druk te maken over het waarheidsgehalte natuurlijk. :wink:
Vooral hiermee is de afgang begonnen:
http://ufowijzer.nl/Oude%20UFOWIJZER/Ga ... Hoofd.html
Dit gaat over een zekere "Dr" Dan Burisch (Crain) die als wetenschapper (microbioloog) zonder diploma :wink: in het gouwe ouwe ET-lab in de woestijn van Nevada (Area 51) gewerkt heeft met buitenaards weefsel. Amusant om eens door te lezen als men van leuke fictie houd (alhoewel voor sommigen echt :lol: ) en wat tijd teveel heeft.
Deze site en zijn beheerder Paul Harmans zijn nu het zoveelste bewijs dat hoe meer men zich bezighoud met New-Age en complot onzin des te meer er men in verzinkt.
Lees dit artikel maar eens van klopdatwel.nl:
http://www.gizmodo.co.uk/2018/05/why-we ... ely-wrong/

Gizomode|UK: Why We Should Listen to Flat Earth Believers (Even Though They’re Completely Wrong) – nog een stuk van Michael Marshall over zijn bezoek aan een platte aardeconferentie (zie ook weekendlinks 18-2018)

En ook deze nog:
https://www.theguardian.com/science/blo ... conference

Groeten

Re: Het oprollen van de "Deep State"

BerichtGeplaatst: 30 okt 2018, 07:24
door HERREBOUTKARL
Wilcock is een recyclage-auteur. Hij pikt ergens een en ander op, gooit het in de blender en met wat saus wordt dat een sappig verhaal. Hij staaft zijn van anderen gestolen beweringen niet met verwijzingen en onderscheid zijn speculaties niet van wat wel waar is. Is nu bezig met ene Corey Goode aan het fantaseren over een secret space program, wat meer lijkt op een mockingbird operatie om andere kritische auteurs wind uit de zeilen te nemen.

En al die meelopers die daarin trappen. Meelijwekkend.

De Nederlander Joel Van Der Reijden heeft al decennialang een lange thesis over pedofilie in de lage landen. Je kunt niet zeggen dat er niks gaande is. Ahum.

Ik denk dat de skeppers die niet zo gaan lusten maar toch even de link https://isgp-studies.com/

Re: Het oprollen van de "Deep State"

BerichtGeplaatst: 30 okt 2018, 12:37
door willem_betz
Als "skepper" ben ik de "kwak-troller" erg dankbaar voor de verwijzing naar deze complot-website. Voor de liefhebbers lijkt me uren amusement gegarandeerd, met beweringen gaande van te gek naar mogelijk waar. Ze zullen je dankbaar zijn.
Maar, beweringen en gezwam over politiek, deep state, pedofilienetwerken..... horen niet bij de doelstelling van skepp: "het onderzoeken van beweringen die in tegenspraak lijken met de huidige wetenschappelijke kennis".
Als je een netwerk zou hebben ontdekt van pedo's, vaticanos, deep staters die beweren lepels te kunnen buigen met kracht van de geest, laat het weten, dan zullen we eens kijken. 8)
Probeer het eens elders, bijv in de "boekskes".

Re: Het oprollen van de "Deep State"

BerichtGeplaatst: 12 nov 2018, 14:41
door HERREBOUTKARL
Oei, de Opperskep wordt nerveus. Dat wordt hij altijd als dergelijke thema's worden aangesneden.

Of het hier thuishoort? Ik denk aan een oud eerste minister, een apotheker en de Orde voor apothekers.

Maar de rest kent u zelf wel.