Het oprollen van de "Deep State"

Aardstralen, wateraders, wichelroeden, leylijnen, Loch Ness, hypnose, UFO-meldingen, complottheorieën, het Mars gezicht, buitenaardse wezens, aliens, buitennatuurlijk graancircels, de Yeti, ...

Het oprollen van de "Deep State"

Berichtdoor Kristof » 10 mei 2018, 21:33

Hallo,

Voor wie eens goed wil lachen:

http://ufowijzer.nl/Tekstpagina's/Deep-State.htm

Een paar staaltjes van complot onzin:

Voor de niet-ingewijden is het moeilijk te geloven dat een regering of een organisatie dergelijke indrukwekkende en wereldveranderende doorbraken kan tegenhouden. De hoofdmacht die ons verhindert om toegang te krijgen tot deze technologie is een elite, een hyperrijke Lucifer sekte helaas. Veel van hun leden zijn betrokken bij wat de meesten zouden noemen kwaadaardige praktijken, zoals pedofilie, offerplechtigheden, mensenhandel en de wens de aardse populatie drastisch te verminderen.

David Wilcock schrijft het ook: kijk naar de achtergronden van het nieuws, haal de feiten niet uit de krant, kijk verder dan je neus lang is. De Clintons zijn corrupt tot op het bot, de Clinton Foundation is een criminele organisatie waar geld wordt witgewassen en voor eigen gewin wordt aangewend. De Clintons waren, samen met veel andere Deep State leden, kind aan huis op het privé eiland van Jeffrey Epstein, alwaar ze seks hadden met kinderen en daar zeer kwaadaardige rituelen mee uithaalden waarna de kinderen werden gedood en de Deep State leden (ook Hillary!) verscheidene organen en klieren opaten. :lol: Ik weet het, het is moeilijk te geloven, maar het is maar al te waar! :roll:

Groeten
For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring.
Carl Sagan - RIP
http://www.carlsagan.com/
Avatar gebruiker
Kristof
 
Berichten: 327
Geregistreerd: 08 jan 2010, 16:58

Re: Het oprollen van de "Deep State"

Berichtdoor Renate » 11 mei 2018, 08:40

Met het verminderen van de aardse populatie lijkt het allemaal nog niet erg te lukken. Zelfs het verlagen van de groei, hetgeen helemaal niet zo slecht zou zijn, lukt maar nauwelijks.
Renate
 
Berichten: 2176
Geregistreerd: 24 jan 2011, 00:52

Re: Het oprollen van de "Deep State"

Berichtdoor willem_betz » 13 mei 2018, 14:28

Dat de Clintons reptiel-aliens zijn wordt al lang in de doofpot gestopt, gelukkig heeft ons aller Trumbo Jedi-powers en zal hen stoppen. May the Farce be with you !
Geloof je alle nonsens, of sommige niet? Hoe maak je het onderscheid?
De hevigste missionarissen en propagandisten voor kwakzalvers zijn vaak hun slachtoffers zelf.
Avatar gebruiker
willem_betz
Beheerder
 
Berichten: 4683
Geregistreerd: 24 okt 2006, 01:29

Re: Het oprollen van de "Deep State"

Berichtdoor Kristof » 21 mei 2018, 12:28

Toen de site ufowijzer.nl pas was opgericht door Paul Harmans vond ik dit een interessante informatieve ufo-site zonder extreme standpunten, zonder zich druk te maken over het waarheidsgehalte natuurlijk. :wink:
Vooral hiermee is de afgang begonnen:
http://ufowijzer.nl/Oude%20UFOWIJZER/Ga ... Hoofd.html
Dit gaat over een zekere "Dr" Dan Burisch (Crain) die als wetenschapper (microbioloog) zonder diploma :wink: in het gouwe ouwe ET-lab in de woestijn van Nevada (Area 51) gewerkt heeft met buitenaards weefsel. Amusant om eens door te lezen als men van leuke fictie houd (alhoewel voor sommigen echt :lol: ) en wat tijd teveel heeft.
Deze site en zijn beheerder Paul Harmans zijn nu het zoveelste bewijs dat hoe meer men zich bezighoud met New-Age en complot onzin des te meer er men in verzinkt.
Lees dit artikel maar eens van klopdatwel.nl:
http://www.gizmodo.co.uk/2018/05/why-we ... ely-wrong/

Gizomode|UK: Why We Should Listen to Flat Earth Believers (Even Though They’re Completely Wrong) – nog een stuk van Michael Marshall over zijn bezoek aan een platte aardeconferentie (zie ook weekendlinks 18-2018)

En ook deze nog:
https://www.theguardian.com/science/blo ... conference

Groeten
For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring.
Carl Sagan - RIP
http://www.carlsagan.com/
Avatar gebruiker
Kristof
 
Berichten: 327
Geregistreerd: 08 jan 2010, 16:58


Keer terug naar Fictie of werkelijkheid?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast