spreken met dieren

Aardstralen, wateraders, wichelroeden, leylijnen, Loch Ness, hypnose, UFO-meldingen, complottheorieën, het Mars gezicht, buitenaardse wezens, aliens, buitennatuurlijk graancircels, de Yeti, ...

spreken met dieren

Berichtdoor slechtweervandaag » 03 sep 2008, 19:19

Marta Williams http://www.martawilliams.com/ beweert met dieren te kunnen praten en dit op een bijzondere manier: via de lucht.
Telepathie, zeg maar. Hoewel ze aangeeft dat zij aanvankelijk zelf sceptisch was tegenover communicatie met dieren, wegens haar, naar eigen zeggen, wetenschappelijke opleiding, beweert ze in één van haar boeken "leren luisteren naar dieren" vanuit Engeland met een paard in Duitsland in het Engels te kunnen communiceren zonder dat het paard Engels verstaat. Hihihi, zal dat paard waarschijnlijk denken.
Vermiste dieren spoort ze op die manier op, of ze kan althans uitmaken of ze al dan niet overleden zijn. Wetenschappelijk zijn de resultaten van haar inspanningen niet na te trekken, erkent ze wel, maar ze maakt zelf een schatting van een slaagkans van 60 à 70 procent.
Telepatische communiceren met mensen verloopt gelijkaardig en als je een telepatische boodschap van iemand ontvangt, voelt dat aan als iets wat je op één of andere manier weet. Handig is het wel. Als haar lezers/lezeressen na veel oefenen (door bijvoorbeeld wanneer ze worden gebeld, eerst te noteren wie dat zou kunnen zijn, en dan na te gaan of het ook klopt) zich uiteindelijk voldoende in deze telepathische technieken hebben bekwaamd, dan moeten ze haar boeken niet meer kopen.
slechtweervandaag
 
Berichten: 107
Geregistreerd: 21 okt 2006, 00:52

Keer terug naar Fictie of werkelijkheid?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron