Onrechtvaardigheid

Geloofspunten/theologie, fundamentalisme, creationisme, intelligent design, tegenstrijdigheden in godsdienstige geschriften, discriminatie, mirakelverhalen, religieuze belevingen, rituelen, waarden en normen ...

Onrechtvaardigheid

Berichtdoor verandering » 25 jun 2017, 09:35

Het beeld die de onrechtvaardigen krijgen bij het lezen van religieuze teksten is vertekend omwille van de verdorven geest die hen toebehoort. Gezien de aard van de onrechtvaardige dient deze de wet te volgen, omdat deze niet over de Geest beschikt. Wie de Geest heeft handelt logischerwijs niet tegen de wet.

De wet is er om de onrechtvaardige een leidraad te geven en een grens.

Beweert u rechtvaardig te zijn en tot de atheisten te behoren dan maakt u een fout tegen de taal. Atheist betekend onrechtvaardige, dus dan kunt u beter anders over uzelf spreken. Maar indien u zou liegen over uzelf, maakt u dat dan niet een leugenaar? Men kent geen rechtvaardigheid zonder God, dit valt niet tegen te spreken, toch zullen velen onder jullie dit doen.

Het is natuurlijk dat de onrechtvaardige de schriften niet begrijpt. Doch dat weerhoud hen niet zichzelf te verheerlijken als een god, dat is eenmaal de waan waar God hen aan overgelaten heeft. De tijd komt dat de onrechtvaardigen zullen afgesneden worden. Met God spot men niet, een mens oogst wat hij zaait.
Avatar gebruiker
verandering
 
Berichten: 20
Geregistreerd: 22 jun 2017, 16:32

Re: Onrechtvaardigheid

Berichtdoor Blueflame » 25 jun 2017, 10:04

verandering schreef:...een mens oogst wat hij zaait.

Dat is helemaal waar.

Mvg
Nonsense is our core business
Avatar gebruiker
Blueflame
Site Admin
 
Berichten: 4139
Geregistreerd: 20 okt 2006, 12:43


Keer terug naar Godsdienst/Religie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten