Pagina 1 van 17

Moet onze Lieven Heer het weer allemaal alleen doen.

BerichtGeplaatst: 20 okt 2006, 18:47
door De Bruyne Stefan
Roger van de vakbond vertelde mij dat ik het mij niet te hard moest aantrekken daar ik er anders aan kapot zou gaan.

Ik heb wiegedood gehad denk ik.Psychologisch ben ik niet te stoppen.
Dus als men wiegedood heeft gehad is het tog logisch dat je al in leefdaal hebt gewerkt.Ik heb er gereden met de autocar.
Op den bureau van de groote chef van de doktors in het leger ben ik dus ook geweest.De dokters hebben met mij altijd een soort van geweetens problemen.Dus mijn legerdienst heb ik niet moeten doen.Vrijgesteld niet afgekeurd om medische redenen.Voor de doktors moet ik niet meer naar de kliniek komen.
Op de vraag wie ben ik.Antwoord ik:ééne van de 7 geesten van God.Ik heb deze geesten tenslotte gezien en heb er een opleiding van gekreegen toen ik 2jaar oud was.3 lotto hoofdprijs winaars ken ik persoonlijk.Waaronder mijn eigen nicht die 1miljoen euro won haar enige dochter verjaart natuurlijk op 22.8 net zoals ik.
Waarom moet ik alles alleen doen (zoals de specialist zegt)kan ik nergens terecht juist in de psychiatrie kunnen ze mij opvangen.Maar dat is niet de bedoeling volgens de dokter.
Waar zitten ze die van de Godsdienst???

BerichtGeplaatst: 21 okt 2006, 20:01
door Thomas
Ik vrees dat dit nieuwe forum wel eens heel anders kan worden, als ik zo de eerste berichten lees...:lol:

BerichtGeplaatst: 23 okt 2006, 16:56
door Kitty
Ik heb wiegedood gehad denk ik


Volgens mij leef je dan niet meer.

Godsdienst

BerichtGeplaatst: 23 okt 2006, 18:48
door De Bruyne Stefan
Normaal gezien leef je dan niet meer.Maar de bewoners van de hemel vonden mij nog te klein om met hun mee naar de hemel te gaan.Ik moest voor hun terug naar de mensen om over die 7 witte onstoffelijke figuren te spreken en dat deze figuren de mensen in het oog hielden.Wat mij betreft mag je dit dan schijn wiegedood noemen of bijna doods ervaringen in de wieg.Wat mij betrefd,indien die witte geesten mij hadden verteld dat ik mee naar de hemel mocht,zou ik nu niet op het skepforum zitten.Dan had die wiegedood onomkeer baar geweest.

BerichtGeplaatst: 23 okt 2006, 19:18
door Theo Pepe
Gelukkig ben je nog bij ons op het forum, Stefan. Dat is toch ook goed, niet?
Dan kan je onder deze topic ons af en toe vertellen over de zeven geesten. :wink:

Godsdienst

BerichtGeplaatst: 23 okt 2006, 19:58
door De Bruyne Stefan
Ik ben donderdag bij mijn huisarts geweest en deze vertelde mij dat de personen die mij niet geloven.Petrol mogen pi...(wateren).
Mijn huisarts geloofd mij,hij heeft tenslotte zelf mogen ondervinden dat ik psychologisch niet te stoppen ben.
De specialist neuro-psychiatrie zegt dat verder psychologisch onderzoek,hiernaar overbodig is.
Ook heeft hij gezegd zelf al zou ik aan schyzofreene psychose zou lijden.
Dit niet de rede is waarom de mensen de lotto winnen enz..
Natuurlijk ben ik gelukkig op het skepp forum te zijn.Tog vind ik de organisatoren geen objectieve onderzoekers.

Godsdienst

BerichtGeplaatst: 23 okt 2006, 20:12
door De Bruyne Stefan
Dat van die 7 geesten? Dat staat wel degelijk in dieën boek van 2000jaar oud.
Van zo'n merkteken op uw rechterhand.Dat heb ik ook van een kapotte fles cola.Litteken op mijn rechterhand.Ik hem echt vanalles meegemaakt.De weg voor de meest geestelijke ontwikkeling heb ik moeten volgen.Dus mijne advokaat die werkt ook voor niets voor mij,omdat het voor mijn moeder is.
Of om het met de woorden van Pastoor Verdood te zeggen.
"Mijn vader heeft den eerste wereldoorlog meegemaakt.Ikzelf heb den tweede wereldoorlog meegemaakt.Maar wat ik nu moet meemaken!!"
Een woordeloze confrontatie met ééne van de missie van de geesten van God.
Dus waar was God in Auswitch?Hij heeft tog de Nazi's den oorlog niet laten winnen.Waar was God op 22augustus 1968 op de zolder St-Annastraat 23 te Leuven.(U-leven)de stad met de Dijl rood van het bloed.

BerichtGeplaatst: 24 okt 2006, 00:07
door mr funny 04
Debruyne Stefaan schreef:

Dus waar was God in Auswitch?Hij heeft tog de Nazi's den oorlog niet laten winnen.Waar was God op 22augustus 1968 op de zolder St-Annastraat 23 te Leuven.(U-leven)de stad met de Dijl rood van het bloed.


Het probleem is inderdaad dat hij vaak niet te bespeuren valt.
Ware het geen goed idee moesten wij als mensen eens een inspanning doen om de wereld beetje bij beetje een stukje beter te maken...

Godsdienst

BerichtGeplaatst: 25 okt 2006, 10:18
door De Bruyne Stefan
Met zen allen de wereld beter maken vind ik een zeer goed idee.
Dus kunnen we starten bij ons zelf.Hoewel de psycholoog,de psychiater, die van de vakbond, de pastoor,de oud gidskes en verkenners van keerbergen,Miss Venezuela,... zeggen dat ik geene slechte mens ben,tog begint ijdelheid een zwak punt van mij te worden.
Dus daar maar aan werken voor de liefde Gods.Want deze keer wil ik wel met de geesten mee naar den hemel.Ik zal wel groot genoeg zijn.
Natuurlijk zijn er van die geleerden die niet met God kunnen leven,zeggen ze.Ge zult dan maar als God geboren worden.
Geen respect voor het ongeboren kind,geen respect voor het geboren kind daar moet in den hemel wel weer oorlog van komen.Laat ons hopen dat het een verbaale oorlog word.Die geleerde mogen ne keer uitkomen waarom ze met pas geboren kinderen niet kunnen leven.De Poolse draken

Onze Lieven Heer

BerichtGeplaatst: 25 nov 2006, 17:58
door De Bruyne Stefan
Nu heb ik nog ne foto van mijn ma met koningin Fabiola gevonden.
Mijn neef is piloot en deed zijn opleiding met prins Philip,een ander neef is para en deed zijn opleiding met prins Philip.Een zoon van een nicht zit op de militaire school samen met Amadeo.Ik heb het niet zo voor de koninklijke famillie maar tog luikt er iets mee te zijn.
Geef me dan maar mijne kosse die bij het SIE werkt sociaal interventie eskadron.Maar het is hem ook niet gelukt mij sociaal te integreren.Tog ben ik gelukkig.

BerichtGeplaatst: 25 nov 2006, 20:14
door Theo Pepe
Tog ben ik gelukkig.

En dat is het belangrijkste.

Moet onze Lieven Heer het weer allemaal alleen doen.

BerichtGeplaatst: 08 feb 2007, 20:09
door De Bruyne Stefan
Ik had ne mail naar Merkawah gestuurd.Een Nederlandse organisatie over mensen met bijna dood ervaringen.
De voorzitter vond mijn verhaal heel interresant en gaf mij een contact adres van een Belgische organisatie over Bijna dood ervaringen.
Die heb ik gecontacteerd en heb met hun een afspraak gemaakt begin maart.Bij deze organisatie zijn er mensen die al hun thesis (of hoe dat ook mag noemen(eindwerk in de beroeps) over hoe mensen die bijna dood ervaringen gehad hebben, hun dagelijks leven erna beïnvloede.
Zeer interresant volgens mij.Ik kijk echt naar het gesprek uit.

Moet onze Lieven Heer het weer allemaal alleen doen.

BerichtGeplaatst: 27 mei 2007, 20:49
door De Bruyne Stefan
Ik ben enkele weken geleden met mijn verhaal naar het CAW-Leuven geweest.
Goed ontvangen ze namen mijn bundel met mijn levensverhaal serieus.Maar konden mij tog niet verder helpen.Ze vonden het voor mij misschien tog nog eens interresant om het CGGZ-Leuven(centrum voor geestelijke gezondheidszorg) te kontakteren.Omdat de begeleidster van mij dit ook voorstelde,indien ik op het CAW met mijn probleem niet te recht zou kunnen.Dus ik contacteer 27 april het CGGZ met mijn uitleg dat ik een zwaar psychologisch probleem heb.Men kan mij 30 april ontvangen.
Op 30 april kom ik op het CGGZ-Leuven terecht bij een dokter Psychiatrie.
We hebben een gesprek van +/-45 min. en de specialiste zegt dat ze met de andere dokter neuro-psychiatrie van het Medisch centrum voor huisartsen (MCH-Leuven) contact zal opnemen.Ze verteld me dat ik goed mijn plan kan trekken.De specialiste maakt met mij een nieuwe afspraak op 16mei.
Op 16 mei verteld de Specialiste dat ze mijn verhaal ernstig neemt en dat mijn verhaal te bewijzen valt (bewijzen tussen aanhalingstekens) ze ziet dan ook geen noodzaak om mij verder te ontvangen en zegt dat die mensen die mij telkens naar de "psychiater" sturen uit angst om het vreemde van mijn verhaal.
Dus het is in die context dat mijn huisarts zegt dat de mensen die u niet willen geloven petrol mogen pissen.
Voor mij is het dus wel genoeg geweest als 2 psychiaters zeggen dat ik psychologisch niet te stoppen ben ga ik nu zeker geen derde meer raadplegen.
Dus waar zitten die vrienden van God,waar zitten die advocaten die pro-deo plijten.Ik ben ze alle sins nog niet tegengekomen.
Dus zegt maar tegen de paus van Rome dat hij mijn stoel niet meer warm dient te houden want in de RKK is onze Lieven Heer tog niet welkom.
En de staat maar miljarden uitgeven aan Godsdienst en andere filosofiën,terwijl dië van de missie van de Heilige geest om strategische redenen op de ziekekas staat en het met zijn 750euro van de CM moet doen.Voor rechtvaardigheid moet ge zeker voor het moment niet in België zijn.God is groot maar de ziekekas is op planeet aarde groter.
Groeten van de missie en de kosmo.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 03 jul 2007, 22:22
door De Bruyne Stefan
Ik heb een afspraak met het centrum anti-discriminatie op donderdag 5.07.2007.
Ik ga eens proberen dijdelijk te maken dat het niet redelijk is dat er aan Godsdiensten miljarden worden uitgegeven en dat onze Lieven Heer (bewezen door de medische wereld) om strategische redenen op de mutualiteit staat.Zeker is dit niet logisch.Dit is volgens de specialist neuro-psychiatrie te wijten aan een gebrek aan geestelijke ontwikkeling.

BerichtGeplaatst: 03 jul 2007, 23:29
door Heeck
DB Stefan,

Bereid je verhaal goed voor, want men zal niet zomaar van je geloven dat die Lieven Heer zich door de mensheid een oor heeft laten aannaaien.

Roeland

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 04 jul 2007, 11:55
door De Bruyne Stefan
Ik heb natuurlijk wel een aanbevelingsbrief van de K.U.L.
Maar ik geef toe dat ze zelfs daardoor niet zomaar overtuigt gaan zijn.
Maar als ze dingen beweren die door de huidige stand van de medische wetenschap niet correct zijn dan denk ik wel als noodgeval ,ik ga drijgen met bovennatuurlijk geweld.Dat ze het zelf dan maar moeten weten.Er zijn reeds 2 treinongevallen gebeurd in mijn tuin.Volgens mijn pa zou zelfs een derde treinongeval moeten kunnen.Maar volgens mij is er meer aan de hand.En volgens de specialisten psychiatrie ook.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 05 jul 2007, 18:34
door De Bruyne Stefan
Voila ik ben bij het centrum langs geweest.
Goed ontvangen.Maar zonder verder resultaat.Aldus het centrum:alzou Boedha bij de Boedisten niet welkom zijn zou dit volgens de Belgische wetgeving nog geen discriminatie zijn juridisch gesproken.De uitleg van de persoon kwam volgens mij als redelijk over.Ook kon deze persoon mijn standpunt wel volgen en schreef hij zelf op dat ik van de Heilige geest kwam,dit zonder hier zelf een punt van te maken.
De man legde vervolgens uit dat moest ik ooit problemen hebben om aan een verzekering te geraken dit wel een discriminatie zou zijn.
Voor mij is dit centrum redelijk geweest maar geeft dit voor mij geen voldoening.
Ik zal dus als kleine zelfstandige moeten beginnen hoewel dit ook weer juridisch in orde moet zijn en ik in regel dien te blijven met de mutualiteit.
Maar ik ben wel positief ingesteld!

BerichtGeplaatst: 05 jul 2007, 18:49
door Heeck
DB Stefan,

Dank voor je verslag en ik zal je zeggen waarom:
Ik sta zo anders in het bestaan als jij, dat ik elke keer met grote nieuwsgierigheid lees hoe jij met jouw bestaan omgaat.
Vooral ook omdat je het vaak erg kort en duidelijk in woorden zet.

Ik heb vaak de fantasie dat je bij het lezen van mijn stukjes vaak verzucht of ik niet duidelijker kan zijn.

Roeland

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 13 jul 2007, 10:24
door De Bruyne Stefan
Er is kritiek geuit, uit familliale hoek over de posts die ik doe op forums.
Volgens mij onterecht dus.

Langs deze weg wil ik aldus nogmaals skepp bedanken voor het forum dat ze mij geven.

Ik leef aldus met een zwaar psychologisch probleem.Het geeft me dan ook veel vreugde dat ik via dit forum,mijn probleem in de groep kan smijten en niet met opgekropte slechte gevoelens gefustreerd dien rond te lopen.

Overigens wil ik nog eens melden dat mijn psychologisch probleem door de medische wereld als bewezen word beschouwd.(Bewezen tussen aanhalingstekens.)

De mensen van de godsdiensten mogen aldus onze Lieven Heer voor het manneke van plezier houden.Hier kan ik mij best boven zetten.
Wat mijn leven betrefd dit zou best wat comfortabler kunnen een sukkelaar ben ik echt niet.Er zijn heel veel mensen die nog minder comfortabel dienen te leven.

Voorts wil ik nog zeggen dat inplaats van te moeten leven van een loon van de mutualiteit.De specialisten (uit de medische wereld)mij gezegd hebben dat de talrijke christelijke organisaties voor een gepaste betaalde tewerkstelling allang hadden kunnen zorgen.

Overigens herhaal ik nogmaals wat mij betrefd.Dat het voor een samenleving niet logisch is te betalen voor Godsdiensten en andere filosofiën terwijl onze Lieven Heer van een vervangingsinkomen dien te leven.Dit is wel zeker een gebrek aan geestelijke ontwikkeling van het belijt.

Dus dank u skepp voor het forum maar jullie fisie als studie kring deel ik zeker niet.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 21 jul 2007, 10:20
door De Bruyne Stefan
Ik heb even de moed gekreegen om terug aan de slag te gaan als werknemer bij een bedrijf.
Hiervoor dien ik echter de goedkeuring van de specialist neuro-psychiatrie te verkrijgen.Ik heb dus met deze arts een afspraak gemaakt ongeveer midden augustus.Tijdens deze afspraak ga ik zeker ook uitleg vragen wat ze voor mijn psychologisch probleem (psychologisch niet te stoppen),in de medische wereld als bewijzen beschouwen.Ik ga hierover op dit forum dan zeker verslag uitbrengen.
Overigens heeft de cristelijke vakbond mij ook uitdrukkelijk gevraagd eerst met hun contact op te nemen alvorens weer te gaan werken.Ook dien ik dit overeen te komen met de trajectbegeleidster (terug gaan werken).Dit zijn nog alleens een resem van bureaus die ik dien aftelopen alvorens een halftijdse baan te betrekken.Ook nog de controlearts van de mutualiteit dus niet vergeeten.
Indien al deze gesprekken tot niets uitlopen ga ik na overleg met de specialist zeker ook naar het justitie huis om mijn rechten te kennen.
Kan ik publiekelijk (grooter dan dit forum) eens mijn gedacht niet zeggen.Heb ik geen recht van antwoord op al die verhalen in de media over mensen die in naam van GOD van alles mispeuteren.Kan Onze Lieve Heer zig dan ook distanciëren van de RKK waar hij niet welkom is,iedereen weet wel waarvoor.Reeds 4000 priesters worden beschuldigd van kinder misbruik.Als ze dat allemaal doen om onze Lieven Heer te dienen!Dus op dit forum wil ik mij van deze waanzin allesins al distanciëren.
Ik heb gespreken gevoerd met pastoors persoonlijk op hun bureau.Ik ben eerst via een proffesor godsdienst naar de pastorale telefoon gestuurd,via de pastorale telefoon naar een pater van een abdij (benoemd als specialist voor het aartsbisdom wat betrefd geesteszaken) en nergens naam men mij eigenlijk niet au serieu.Zeker niet wat het sociaal integreren van mijn persoon betrefd.Dus toen de pastoor vertelde dat als ik van de Heilige geest kom dit de Dokter moest vertellen is dit vandaag al achterhaald.De dokter heeft dit gezegd en wie mij niet gelooft mocht van deze arts petrol pissen.Maar de pastoors boecheren niet hoor.In de RKK is het dus enkel om macht en hun postjes te doen.Zeker niet om een helpende hand toeterijken aan de Heer.
Wat mij betrefd hebben de pastoors gekozen voor een zeer gemakkelijk leven.Ik ben pas op bezoek geweest naar de Abdij van Orval,als je die mastodont van Abdij ziet weet je dat hier de kloosterlingen niets te kort zullen komen.Dus voor de correctie een pastoor verdiend het dubbel van Onze Lieve Heer.Een pastoor heeft een belofte van armoede afgelegd dus veel van deze beloofte maakt hij ook al niet waar.Gelukkig heb ik zelf in mijn leven ook gezondigd en heb de 7 dag van de week niet altijd als rustdag genomen zo heb ik een reserve kunnen leggen.
Ik ga het hier bij laten,maar vragen en opmerkingen zijn zeker welkom.

Groeten van de kosmo.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 17 aug 2007, 16:38
door De Bruyne Stefan
Ik moet iedereen een klein beetje teleurstellen.Deze morgen ben ik bij de specialist neuro psychiatrie geweest.Ik vroeg onmidellijk naar wat zij als bewijzen zien dat ik psychologisch niet te stoppen val.De specialist antwoorde mij dat het bewijzen tussen aanhalingstekens zijn en dat hij dit dus ook niet ziet als sluitende bewijzen.Daardoor weigerde de dokter hier verder op in te gaan.Hij verwees ook dus naar de andere psychiater die me dit verteld had.Voor mij is het echter bijna onmogelijk opnieuw met de 2de psychiater contact op te nemen gezien het niet hoogdringerige van het onderwerp.Een volgende afspraak met mijn gebruikelijke specialist is voor binnen 5 maanden.Dus mensen die denken dat het psychologisch eigenlijk met mij niet zo goed zou gaan hebben het zeker mis.
Maar eens mijn situatie toelichten op het justitiehuis ga ik één van de deze zeker ook nog eens doen.
Of heeft onze Lieven Heer geen rechten.

Groeten van de kosmo.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 02 sep 2007, 22:19
door De Bruyne Stefan
Met Mrs Globe ben ik nog op kamp geweest te Arbre in 1982.
Volgens wikipedia is de geboorte dag Mrs Globe op 24 augustus 1968 en de geboortedag van onze lieven Heer 22 augustus 1968 dus tog vrij klose denk ik.Voor de rest is er "niks" geen inbreng van de 7geesten Gods in de wereld aldus de vrijzinnigen.Nu kan skepp het zelf aan Mrs Globe vragen of ze op kamp was te Arbre julli 1982.Anders zijn ze echt niks paranormaal aan het onderzoeken.

Groeten van de kosmo.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 17 okt 2007, 22:13
door De Bruyne Stefan
Ik heb nog eens toenadering gezocht tegenover de gelovigen van de RKK en heb als gast 2dagen in de Abdij van Averbode verbleven.
Een leuke verruimende ervaring.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 04 nov 2007, 22:52
door De Bruyne Stefan
Tog nog even de tekst van mijn aanbevelingsbrief van de K.U.L. meegeven.


FACULTY Leuven, 5 juni 1985
CLUB


Geachte Heer,
Mevrouw,


De Heer DE BRUYNE Stefan heeft van 5 september 1984 tot 5juni 1985 stage gelopen in de keuken van Faculty Club Katholieke Universiteit Leuven.

Hij heeft deze stage volbracht tot grote voldoening van de chef - de Heer Alain VANDERMEERSCH - en mezelf.

Het is me dan ook een genoegen , gelet op zijn uitmuntende stage , de Heer DE BRUYNE ten zeerste aan te bevelen.


(handtekening)

E. Goossens

Directeur

Groot Begijnhoof,14 - 3000 Leuven

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 04 nov 2007, 23:08
door De Bruyne Stefan
Voor mensen die nog twijfelen wil ik gerust eens een kopietje opsturen van mijn brief.Ook wil ik de chef en de Directeur van toen hartelijk bedanken voor deze brief die mezelf zeer veel steun in moeilijke dagen opgebracht heeft.
Ondertussen wil ik nog eens vertellen wat het psychologische uitmuntende betrefd.Dit door medische wetenschappers bekrachtigd is.De bewijzen hierover zijn er.
De namen van de wetenschappers heb ik aan de voorzitter van Skepp in privé bericht nagelaten.
Dus dat de wereldbevolking achterloopt kwa onderzoek naar het bovennatuurlijke komt echt niet door mij.

Vandaag in de 7 de dag was er een proffesor die samen met andere wetenschappers.De ziel door elektrische stimulatie uit mensen kon laten uittreden.Dus dat iemand gaat bewijzen van Skepp dat God niet bestaat die kans is 0,....001 of onbestande.Veel succes.

Re: moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 04 nov 2007, 23:32
door Blueflame
De Bruyne Stefan schreef:Voor mensen die nog twijfelen wil ik gerust eens een kopietje opsturen van mijn brief.Ook wil ik de chef en de Directeur van toen hartelijk bedanken voor deze brief die mezelf zeer veel steun in moeilijke dagen opgebracht heeft.


Dat hoeft niet, Stefan.

De Faculty Club in Leuven ken ik. Ik heb er ooit wel eens gegeten. Het is wel even geleden maar ik herinner me dat het eten toen uitstekend was. Wie weet stond jij toen wel aan de potten en de pannen.

Groetjes,

Blue.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 04 nov 2007, 23:53
door De Bruyne Stefan
Ik heb ook nog gekookt voor de scouts en gidsen van Keerbergen zomer 1994 te Lourdes en Argeles in de Pyrinëen.Litanie van de Gidskes:"hij heeft haar gelijk een kuikentje maar in de keuken is het de chef,t'is de Stef".

Maar als de wereld mij ooit respecteerd voor wie ik ben,ga ik zeker voor de hongerigen in de wereld eten klaar maken.
Als de wereld mij niet respecteerd voor wie ik ben ook.Maar dan zal ik eerder niet mogen omdat ik nu ook aan een psychische ziekte lijd.
Voor vanalles is een oplossing.Denk ik.

Re: moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 05 nov 2007, 00:14
door Blueflame
De Bruyne Stefan schreef:Voor vanalles is een oplossing.Denk ik.


Dat denk ik ook.

Mvg.

Re: moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 05 nov 2007, 01:23
door wolkenstein
De Bruyne Stefan schreef:Ik heb ook nog gekookt voor de scouts en gidsen van Keerbergen zomer 1994 te Lourdes en Argeles in de Pyrinëen.Litanie van de Gidskes:"hij heeft haar gelijk een kuikentje maar in de keuken is het de chef,t'is de Stef".

Maar als de wereld mij ooit respecteerd voor wie ik ben,ga ik zeker voor de hongerigen in de wereld eten klaar maken.
Als de wereld mij niet respecteerd voor wie ik ben ook.Maar dan zal ik eerder niet mogen omdat ik nu ook aan een psychische ziekte lijd.
Voor vanalles is een oplossing.Denk ik.


Ik heb vertrouwen in jouw kookkunst Stef'. Geloof me, jij bent een meester kok. Dit zijn vijf sterren voor jou: :D :D :D :D :D


moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 06 nov 2007, 12:20
door De Bruyne Stefan
Om nog maar eens te bewijzen dat deze topic niet het lulhoekje is.Heb ik mij kandidaat gesteld bij skepp voor een open onderzoek naar het bovennatuurlijke.Indien het onderzoek positief zou zijn,heb ik skepp verteld dat ze hun prijs naar eigen goeddunken mogen besteden.
Ik hoop dat men mij niet weerd om medische of andere redenen.
Ik zou het zeer spijtig vinden moest bv:iemand met het down syndroom over paranormale eigenschappen bezitten en men die persoon zou weren om welke reden dan ook.
Ik heb er goede hoop op en kijk uit naar de reactie van skepp.
Wie weet mag ik dan een uitmuntend vol au ventke klaar maken!

Re: moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 06 nov 2007, 23:57
door willem_betz
De Bruyne Stefan schreef:Om nog maar eens te bewijzen dat deze topic niet het lulhoekje is.Heb ik mij kandidaat gesteld bij skepp voor een open onderzoek naar het bovennatuurlijke.Indien het onderzoek positief zou zijn,heb ik skepp verteld dat ze hun prijs naar eigen goeddunken mogen besteden.
Ik hoop dat men mij niet weerd om medische of andere redenen.
Ik zou het zeer spijtig vinden moest bv:iemand met het down syndroom over paranormale eigenschappen bezitten en men die persoon zou weren om welke reden dan ook.
Ik heb er goede hoop op en kijk uit naar de reactie van skepp.
Wie weet mag ik dan een uitmuntend vol au ventke klaar maken!

Eventuele reacties graag onder rubriek "wetenschap" en dan "stephan testen"

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 07 nov 2007, 11:54
door De Bruyne Stefan
Misschien één van mijn zwakke punten,maar goed gelovig als ik ben,heb ik alle vertrouwen in skepp.
Natuurlijk hoop ik dat de "wil" er is om iets te ontdekken.Tenslotte kom ik van WIL sele.Groot Leuven.Groot U-Leven.Ik vind het niet ver gezocht.Dat is wat ik nu bedoel psychologisch niet te stoppen.Er is altijd wel "iets" bij mij.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 13 dec 2007, 10:22
door De Bruyne Stefan
Ik heb veel om over te berichten.Tog ga ik het bij het belangrijkste houden.
Zondag 9.12.2007 reed ik naar Heverlee om de pistolets en beleg.De pistolets had ik,toen reed ik naar de markt om bij de visboer beleg (mosselen in tartaar,krabsla,...).Ik vond geen parking en waagde het er maar op voor 2 minuten mijn auto op de bushalte te zetten.
Na 2minuten kwam ik terug en stond er een controleur(van de lijn) een pv op te stellen.Hij melde mij:"ge moet weeten dat dit niet kan!"
Gisteren woensdag 12.12.2007. kreeg ik een aangetekent schrijven van de lijn.Pro-Justitia met het pv van de postbode.
Ik diende de brief aante vullen.En of ik met de overtreding akoord ging.Ja zonder uitleg.Neen met de vraag waarom en ik verzachtende meldingen had.
Mijn voorkeur zou uitgegaan hebben naar Ja ik geef de overtreding toe met omstandigheden die verzachtend waren.Maar die mogelijkheid was er niet.
Dus mijn antwoord werd neen,met daarachter de aanvulling dat ik van de Heilige geest kom dat dit door de medische wereld onderzocht is en erkend.Ik vulde nog aan dat ik daar graag met iemand had over gesproken.
Vandaag ben ik dus zeer benieuwd wat het antwoord van de politie of parket eventueel rechter hierop zal zijn.Gaan ze me misschien eens naar een gerechtspsychiater sturen.Gaan ze mij gewoon negeren ik ben benieuwd.

Overigens wil ik zeggen dat ik al 10 jaar bewust gediscrimineerd en geviseerd in de maatschappij word of wat daarvoor moet doorgaan.
Psychologisch is het daardoor niet haalbaar altijd strikt volgens de regels van deze maatschappij te leven.Graag uw begrip hiervoor.

Groeten van de kosmo en word vervolgt.

Re: moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 13 dec 2007, 11:54
door axxyanus
De Bruyne Stefan schreef:Dus mijn antwoord werd neen,met daarachter de aanvulling dat ik van de Heilige geest kom dat dit door de medische wereld onderzocht is en erkend.


Heeft de Heilige Geest jou dan opdracht gegeven om daar te gaan staan? Zo niet lijkt het mij niet eerlijk om voor deze zaak je contact met de Heilige Geest te gebruiken.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 13 dec 2007, 23:07
door De Bruyne Stefan
Ik ga me verschuilen hoe die geestelijken het uitleggen.

Ik ga en sta waar de geest mij ééne lijd.Overigens vind ik het toeval in mijn leven maar niets.
Dus die van hierboven hebben dit misschien zo gewild om een geschil te creëren.Van mijn part mag de hier toe bevoegde van het geschil eens een standpunt innemen.Al dan niet met het standpunt kennende van de medische wereld.
Wat ik niet eerlijk vind is dat de pastoor mij melde dat als ik van de Heilige geest kwam dit de dokter moest vertellen.
Vandaag vertellen mij 2 medische specialisten hier toe bevoegd, dat de bewijzen er zijn.(Bewijzen tussen aanhalingstekens).
Maar de pastoor hoor ik nu weer niet!Dit is niet redelijk!

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 01 feb 2008, 12:00
door De Bruyne Stefan
Vandaag 1.02 een brief gekregen van het parket van de procureur des konings (afdeling Politierechtbank).
In de brief staat:Na onderzoek van het dossier ben ik van oordeel dat er voldoende bezwaren bestaan om u te vervolgen wegens:Heverlee 9.12.07
art.25.1.2 K.B. 1.12.1975 parkeerverbod.
Men stelt voor om een geldsom van 60 euro te betalen voor 1.03.2008.
Indien ik betaal vervalt de vervolging.
Indien ik niet betaal stel ik mij bloot vervolgd te worden voor de rechtbank.
Ik ga natuurlijk niet betalen en om eens voor een rechtbank te mogen verschijnen ben ik vraagende partij.
Mijn standpunt blijft dat ik door deze maatschappij onmenselijk behandel word en het voor mij daarmee psychologisch onmogelijk is 100% volgens deze regels te leven.Verder ben ik dan ook benieuwd in de oorlog met deze maatschappij de rechter hem een Egyptische Farao gaat waanen.Tenslotte heeft onze Leuvense Dijl al eens rood van het bloed gezien.
Wel stelt men voor dat ik mijn dossier eens kan komen inkijken.Maar ik denk niet dat dit veel zal opleveren.

Hoogachtend, De Bruyne Stefan.

BerichtGeplaatst: 01 feb 2008, 13:03
door Elennaro
Stel je eens voor dat iedereen zou kiezen of hij zich aan de wetten zou houden...

Re: moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 01 feb 2008, 17:20
door axxyanus
De Bruyne Stefan schreef:Mijn standpunt blijft dat ik door deze maatschappij onmenselijk behandel word en het voor mij daarmee psychologisch onmogelijk is 100% volgens deze regels te leven.


Dat standpunt zal je niet verder helpen. Zelfs als ze het aanvaarden, blijft nog de vraag of het gehoorzamen aan een verkeersverbod voor jou een onmogelijke zaak is.

Als het antwoord nee is, zal je dus gewoon veroordeeld worden

Als het antwoord ja is, wordt je misschien niet veroordeeld maar komt men misschien tot het besluit dat je ongeschikt bent om auto te rijden en nemen ze je rijbewijs af.

moet onze lieven Heer het weer allemaal alleen doen

BerichtGeplaatst: 01 feb 2008, 22:29
door De Bruyne Stefan
Het gehoorzamen aan een verkeersverbod is voor mij geen onmogelijke taak,tenzij er nergens geen parkeerplaats is en ik zeker niemand in gevaar breng.
Wat het houden van iedereen aan de verkeersregels betreft.Dan rijd er geen enkele bus van de lijn nog buiten.Als ik in Leuven station vertrek,de eerste chauffeur die voor het oranje licht stopt moet ik nog tegen komen,ondanks ik bijna dagelijks met de bus rij.
Ik weet met wat ik nu zeg bijna iedereen mij ne rare gaat vinden.Tog moest ik rechter zijn zou ik er rekening mee houden of iemand van de Heilige geest komt of niet.Mijn psychologische handicap (leeft in een andere gedachten wereld)is zeker erkend.Dus dat de Leuvense Dijl rood zag van het bloed van de slag met de Noormannen is een historisch feit.Dus ik herhaal als deze rechter denkt dat hij een Egyptische Farao is gaat hij zeker te weten komen hoe het voelt door Gods hand geslagen te worden.We zullen zien,Skepp zal het erna allezins eens aan de rechter kunnen vragen.Als iemand wil zal ik mijn standpunt ook bij voorspellingen zetten.

BerichtGeplaatst: 01 feb 2008, 22:46
door Digit
Stefan,

Misschien zal de rechter wel petrol pissen, maar als hij je rijbewijs intrekt, dan heb je daar niets aan. Ik zou er toch nog maar eens over nadenken. € 60 is niet zo'n fortuin dat je daarvoor problemen wil krijgen !

Groetjes,

Digit